Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met déze nieuwe exclusieve champagne wil je 2019 inluiden

Op 1 januari proosten we op het nieuwe jaar. En hoe beter dan met de exclusieve Legacy edition: Dom Pérignon vintage 2008. Niet alleen deze fles is bijzonder, maar ook de reden waarom het Champagnehuis 'm nu presenteert. Vincent Chaperon neemt het stokje over van Richard Geoffrey als Chef de Cave...

Met déze nieuwe exclusieve champagne wil je 2019 inluiden

Op 1 januari proosten we op het nieuwe jaar. En hoe beter dan met de exclusieve Legacy edition: Dom Pérignon vintage 2008.

Niet alleen deze fles is bijzonder, maar ook de reden waarom het Champagnehuis 'm nu presenteert. Vincent Chaperon neemt het stokje over van Richard Geoffrey als Chef de Cave.

De afgelopen 28 jaar was Geoffrey eindverantwoordelijk voor de uitstekende kwaliteit van de Champagne. Sinds 2005 werkt hij met Chaperon samen. Deze bijzondere Dom Pérignon Vintage 2008 is het resultaat van hun laatste samenwerking.

De perfecte combi tussen de ervaren wijnmaker en de creatieve nieuweling. 

Deze legacy edition is maar beperkt verkrijgbaar. Prijs op aanvraag via www.domperignon.com of vraag verkoopinformatie op via Moët Hennessy NL via +31 (0)35 694 6014.

Als je op zoek bent naar iets exclusiefs om 2019 mee in te luiden, dan is dít een uitstekende keus.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in