Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze 7 accessoires maak je je interieur compleet

Fluweel en andere rijke materialen horen thuis in een interieur wat vorstelijk voelt. Breng de luxe in huis met deze eyecatchers: 1. Kleine eyecathers Het zijn vaak de kleine bijzonderheden die een interieur helemaal afmaken. Zoals deze presse papier van BePureHome met een bloem. Ze hebben nog ve...

Met deze 7 accessoires maak je je interieur compleet

Fluweel en andere rijke materialen horen thuis in een interieur wat vorstelijk voelt. Breng de luxe in huis met deze eyecatchers:

1. Kleine eyecathers

Het zijn vaak de kleine bijzonderheden die een interieur helemaal afmaken. Zoals deze presse papier van BePureHome met een bloem.

Ze hebben nog veel meer andere kleuren en zelfs eentje met een kwal erin. Wat mooier is dan het nu klinkt. Ook nog goed te betalen (vanaf € 12,95).

2. Goede fauteuil

Met zo'n centerpiece deel je een ruimte heel makkelijk in verschillende sferen.

Maak hier bijvoorbeeld je vorstelijke leeshoek van een met een trendy bijzettafel en een woeste plant. Denk ook aan goed licht, want van turen, krijg je rimpels in je voorhoofd. Midcentury troon Mansfield Essential Home (prijs op aanvraag).

3. Kleurrijke kussens

Zeker als je veel neutrale kleuren in je inrichting gebruikt, is het leuk om af en toe uit de band te springen met een kleurig kussen.

Wij zijn dol op de patronen van dit Poppy sierkussen van FEST. Niet te druk, maar wel lekker aanwezig. O, en je kan er lekker tegenaan hangen, ook niet onbelangrijk. (€ 47,50)

4. Nostalgisch vaasje

Lijkt misschien een beetje tuttig, is het zeker niet. Zet een paar verschillende bij elkaar om een soort stilleven te maken. Deze vaas van PIP in royal white doet denken aan Delfts Blauw.

Dat geeft toch een mooie historische noot met een moderne touch. En gelukkig ook iets goedkoper dan 'the real thing'. (€ 24,95)

5. Iets dat je zo mooi vindt dat je ernaar blíjft kijken

Het hoeft niet groot te zijn, maar soms kom je iets tegen waarvan je gewoon kriebels in je buik krijgt, als je er naar kijkt. Dat soort kleine geluksmomentjes moet je koesteren.

Zoals deze adembenemende bijouteriedoos À la Panduk met parelmoeren schildpadschildje. We zouden 'm wel in een doosje willen doen, zo mooi. (€ 40,-)

6. Matching servies/kristal

Het staat heel stijlvol en rustig als je kristal en servies op elkaar afgestemd is.

Neem als voorbeeld deze glazen met blauwe voet van L.S.A Coro. (€ 40,-)

Zet daar een waterkan bij van hetzelfde merk, zodat de kleur overeenkomt en je krijgt een prachtig, stijlvol effect.

Eerlijk gezegd, kwam bij ons de kan eerst. Daar vielen we als een blok voor, de glazen hebben we er later bij gekocht. (kan € 39,95, glazen € 40,- per set van 4).

7. Vloerkleed als bindmiddel

Je dacht dat het zeker om de spiegel of buffetkast ging? Die zijn ook prachtig, maar met het juiste vloerkleed kunnen al je andere meubelstukken en accessoires shinen.

Door de kleurvlakken, lijkt heel de ruimte op elkaar afgestemd en ondanks dat het een druk kleed is, geeft dat juist rust in de ruimte. (Audrey, Essential Home, prijs op aanvraag)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in