Fluweel en andere rijke materialen horen thuis in een interieur wat vorstelijk voelt. Breng de luxe in huis met deze eyecatchers:

1. Kleine eyecathers

More content below the advertising

Het zijn vaak de kleine bijzonderheden die een interieur helemaal afmaken. Zoals deze presse papier van BePureHome met een bloem.

Ze hebben nog veel meer andere kleuren en zelfs eentje met een kwal erin. Wat mooier is dan het nu klinkt. Ook nog goed te betalen (vanaf € 12,95).

2. Goede fauteuil

Met zo'n centerpiece deel je een ruimte heel makkelijk in verschillende sferen.

Maak hier bijvoorbeeld je vorstelijke leeshoek van een met een trendy bijzettafel en een woeste plant. Denk ook aan goed licht, want van turen, krijg je rimpels in je voorhoofd. Midcentury troon Mansfield Essential Home (prijs op aanvraag).

3. Kleurrijke kussens

Zeker als je veel neutrale kleuren in je inrichting gebruikt, is het leuk om af en toe uit de band te springen met een kleurig kussen.

Wij zijn dol op de patronen van dit Poppy sierkussen van FEST. Niet te druk, maar wel lekker aanwezig. O, en je kan er lekker tegenaan hangen, ook niet onbelangrijk. (€ 47,50)

4. Nostalgisch vaasje

Lijkt misschien een beetje tuttig, is het zeker niet. Zet een paar verschillende bij elkaar om een soort stilleven te maken. Deze vaas van PIP in royal white doet denken aan Delfts Blauw.

Dat geeft toch een mooie historische noot met een moderne touch. En gelukkig ook iets goedkoper dan 'the real thing'. (€ 24,95)

5. Iets dat je zo mooi vindt dat je ernaar blíjft kijken

Het hoeft niet groot te zijn, maar soms kom je iets tegen waarvan je gewoon kriebels in je buik krijgt, als je er naar kijkt. Dat soort kleine geluksmomentjes moet je koesteren.

Zoals deze adembenemende bijouteriedoos À la Panduk met parelmoeren schildpadschildje. We zouden 'm wel in een doosje willen doen, zo mooi. (€ 40,-)

6. Matching servies/kristal

Het staat heel stijlvol en rustig als je kristal en servies op elkaar afgestemd is.

Neem als voorbeeld deze glazen met blauwe voet van L.S.A Coro. (€ 40,-)

Zet daar een waterkan bij van hetzelfde merk, zodat de kleur overeenkomt en je krijgt een prachtig, stijlvol effect.

Eerlijk gezegd, kwam bij ons de kan eerst. Daar vielen we als een blok voor, de glazen hebben we er later bij gekocht. (kan € 39,95, glazen € 40,- per set van 4).

7. Vloerkleed als bindmiddel

Je dacht dat het zeker om de spiegel of buffetkast ging? Die zijn ook prachtig, maar met het juiste vloerkleed kunnen al je andere meubelstukken en accessoires shinen.

Door de kleurvlakken, lijkt heel de ruimte op elkaar afgestemd en ondanks dat het een druk kleed is, geeft dat juist rust in de ruimte. (Audrey, Essential Home, prijs op aanvraag)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Heb je eindelijk zo'n tijdloos Dior-item te pakken, dan is het natuurlijk des te leuker om 'm te laten personaliseren. Met My ABCDior kan dat!

Zo kan je je Lady Dior, nieuwe Tribal oorbellen, ring, armband of zelfs je iPhone hoesje personaliseren met gouden of licht gouden lettertypes.

More content below the advertising

Dit zijn de tribal oorbellen:

En zo draag je ze:

Maar ook deze armband gaat op onze wishlist:

En natuurlijk de Lady Dior, maar dan met onze eigen initialen:

We worden er sowieso gelukkig van!

Je bestelt de My ABCDior-collectie, bijvoorbeeld de tribal oorbellen, gewoon via de webshop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Kris Jenner, bekend als mommager van de Kardashians, kan wel wat rust en kalmte om zich heen gebruiken. De moeder van Kim, Kourtney, Rob en Khloé Kardashian en Kylie en Kendall Jenner heeft haar handen vol aan haar succesvolle kinderen. Dan wil je in huis maar één ding: rust.

Architectural Digest kreeg een rondleiding bij de socialité thuis en wij kijken maar wat graag even mee. Wat opviel? Ook hier is de keuken het hart van het huis. Kijk mee hoe Kris een bijzonder kijkje achter de de deur geeft, zónder de chaos die we kennen van The Kardashians.

More content below the advertising

 

Bron: Architectural Digest. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in