Zanger Keith Urban kijkt niet op een miljoen meer of minder als hij zijn eega, actrice Nicole Kidman, in de watten legt. Hij kocht voor haar het vroegere huis van Michael Jackson, een luxe townhouse in New York.

Het herenhuis staat in Manhattan en heeft de Nieuw-Zeelandse singer-songwriter zo'n 39 miljoen dollar (omgerekend 32,6 miljoen euro) gekost. 

Lees ook: Nicole Kidman (50): 'Botox gebruik ik niet meer, ik kan nu mijn voorhoofd weer bewegen'

Broadway
De country-ster kocht het huis niet zomaar: op deze manier wil hij de carrière van zijn vrouw steunen. De vijftigjarige Oscar-winnares droomt van acteersucces op Broadway. Nicole Kidman behaalde eerder al successen op de planken in Londen, met het prijzen winnende stuk Photograph 21.  

Topstad
'Nicole vindt het fantastisch om op Broadway te staan en om tv-programma's te maken, daarvoor is New York de uitgelezen stad', meldt het blad Women's Day. Ze zal zich ongetwijfeld meteen thuis voelen in het zes etages tellende herenhuis, dat ooit toebehoorde aan wijlen Michael Jackson. 

Dakterras mét keuken
Het even charmante als luxe pand, in 1898 gebouwd van kalksteen en rode baksteen, werd te koop gezet door miljardair Marc Lasry, die zijn geld verdiende met succesvolle beleggingen. Het huis aan de Upper East Side telt 12,745 vierkante meter woonoppervlak, zestien kamers (waarvan zeven slaapkamers), tien open haarden en een dakterras mét keuken.

Kortom, Keith neemt het haar duidelijk niet kwalijk dat ze Alexander Skarsgård wel heel enthousiast op de mond kuste tijdens de Emmy Awards.  

Bekijk hier een aantal foto's van het riante huis. Onze favoriet? Het dakterras!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.