Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó ziet de collectie van Choupette Lagerfeld eruit

Deze foto van Karl met Choupette dateert uit 2015. Van Choupette, de kat van de op 19 februari overleden mode-ontwerper Karl Lagerfeld, is vorige week een eigen collectie gelanceerd. De collectie draagt de naam #RIPDaddy en wordt opgedragen aan Karl Lagerfeld en geeft met name de bijzondere band ...

Zó ziet de collectie van Choupette Lagerfeld eruit

Deze foto van Karl met Choupette dateert uit 2015.

Van Choupette, de kat van de op 19 februari overleden mode-ontwerper Karl Lagerfeld, is vorige week een eigen collectie gelanceerd.

De collectie draagt de naam #RIPDaddy en wordt opgedragen aan Karl Lagerfeld en geeft met name de bijzondere band weer die hij met zijn poes had. Alle opbrengsten van deze limited edition-collectie gaan naar een asiel in Californië, zo meldt People Magazine.

Rouwende Choupette

Choupette's collectie bevat een unisex hoodie, een t-shirt voor mannen en een exemplaar voor vrouwen, een mok, een telefoonhoesje en een notitieboek. Alle items bevatten de beeltenis van de rouwende Choupette, zo vertelt Ashley Tschudin, die het social media-account van het dier beheert.

"Deze lijn is belangrijk, omdat er op deze manier iets terug gedaan kan worden voor dieren die wellicht minder fortuinlijk zijn dan Choupette. Zo hopen we geld in te zamelen voor de non-profit organisatie die al 40 jaar lang niets anders doet dan dieren helpen," aldus Ashley.