Flaneren onder de oude lindebomen op het Lange Voorhout, galeries bezoeken en winkelen op de sfeervolle Denneweg en het Noordeinde: in Den Haag breng je moeiteloos een paar heerlijke dagen door. Zeker als je er koninklijk logeert met Nouveau's zomerarrangement.

Met mooi weer is het dubbel feest in Den Haag, want er is geen stad in ons land met meer grandeur en het strand op steenworp afstand. Dus wat wil je nog meer? Slapen in het historische en chique Hotel Des Indes? Ook dat kan. Met Nouveau's zomerarrangement logeer je zonder meer op een van de mooiste plekken van Den Haag. Omringd door luxe winkelstraten, prominente musea, theaters en vele inspirerende restaurants. Met het Binnenhof met de Hofvijver, Paleis Noordeinde, de Tweede Kamer, het Mauritshuis, Museum Escher in het Paleis en Panorama Mesdag binnen handbereik.

Nouveau's zomerarrangement bestaat uit:

•          Overnachting in een Superior kamer

•          Dagelijks ontbijt in het restaurant 

•          15% korting op een Cinq Mondes massage of een facial treatment van 60/90 minuten naar keuze.

•          Een zomers 3-gangen high wine arrangement

De prijs is vanaf € 149.50 p.p. in een tweepersoonskamer inclusief BTW en exclusief stadsbelasting. 

Deze aanbieding is geldig vanaf 1 juli tot 8 september. Voor meer informatie of als u wilt reserveren kunt u telefonisch contact op nemen met +31 (0)70 361 23 38 of per e-mail: reservations@hoteldesindes.com.

Toeslagen: 1-persoonskamer € 60 per nacht, Deluxe kamer: € 20 per kamer per nacht, Executive kamer € 45 per kamer per nacht

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in