Modekoningin Victoria Beckham liet afgelopen week, in een fantastische outfit van eigen label, zien hoe we onze tas dragen…

Als altijd om door een ringetje te halen, werd Victoria Beckham in haar nieuwe collectie gespot on the streets of London op weg naar haar winkel. In een prachtig lila pak (voor wie geïnteresseerd is: jasje €1830, broek €640) en op geweldige groene hakken (haar Dorothy pumps van €640). Maar hé, geen tas?

The way to

Jawel hoor. Wie nog eens goed keek, zag waar ze haar clutch had. In haar jaszak!

Toeval?

Had ze 'm daar toevallig even weggestopt om haar handen vrij te hebben? Nee, aan onderstaand beeld kun je zien dat het zo echt bedoeld is. Wen er maar vast aan, mensen. Want als Vic zegt dat we het 't komend seizoen zó gaan doen, dan…

 

 

Beeld: Hollandse Hoogte

 

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!