Dromen we niet allemaal van een bezoekje aan Tiffany's á la Audrey Hepburn? Met de nieuwste campagnefilm krijg je in ieder geval een heel mooi kijkje achter de schermen.

De campagnefilm begint bij de iconische Fifth Avenue Flagship store van Tiffany & Co., waar actrice, musicus en stijlicoon Zoë Kravitz (dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonet) schittert als verkoopprofessional die tot laat in de avond werkt.

Article continues after the ad

Ze belandt in een droomlandschap zoals Alice in Wonderland. En alles is Tiffany-blauw. In het hart van het eigenaardige Wonderland ligt een ondergrondse Holiday workshop.

De reis mondt uit in een "madcap tea party" georganiseerd door niemand minder dan Naomi Campbell, compleet met een verrukkelijke selectie van gebakjes van The Blue Box Cafe ™ , huishoudelijke artikelen en tafelinstellingen uit de Home & Accessoires-collectie.

Zo'n video vol met pracht en praal, we krijgen er geen genoeg van!

Bij de Flagship store van Tiffany in New York zal tot en met januari 2019 een soortgelijke workshop worden gegeven met juweliers, steenzetters en graveurs. Als je toch in de buurt bent!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in