Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Kaarten voor de Margriet Winter Fair

De feestdagen beginnen al in november bij de Margriet Winter Fair in de Brabanthallen.  Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten tes...

Winactie: Kaarten voor de Margriet Winter Fair

De feestdagen beginnen al in november bij de Margriet Winter Fair in de Brabanthallen. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt.

Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Margriet Winter Fair is:

  • Mode & Beauty
  • Artiesten & Schrijvers
  • Kerst & Sfeer
  • Culinair & Lekker
  • Shoppen & Inspiratie

Informatie:
Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 23 t/m donderdag 29 november 2018 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 09.30 t/m 18.30 uur. 

Winactie
Nouveau mag 10 x 2 toegangskaarten voor deze Fair weggeven. Vul onderstaand formulier en in vertel waarom jij hier naartoe wilt. Misschien ben jij één van de winnaars. Deze winactie is gesloten!