De Libelle Zomerweek een feest voor vriendinnen!

De Libelle Zomerweek is een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici.

Tropical Party
De Libelle Zomerweek wordt dit jaar wel héél zonnig, want van 23 t/m 29 mei geeft Libelle een Tropical Party! Aan het Almeerderstrand gaat een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Trek je kleurrijkste kleding uit de kast en kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land! Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen en kom gezellig shoppen en workshoppen bij de honderden vrolijke tenten en winkeltjes. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent!

Article continues after the ad

Feestje
En Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit! Boordevol inspiratie en alles waar Libelle voor staat: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu.

Voor meer informatie: www.libellezomerweek.nl

Winactie
Nouveau mag 10 x 2 kaarten weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij samen met een vriendin naar deze Party! Deze winactie loopt t/m 13 mei 2019.

Deze winactie is gesloten!
 
Beeld: iStock