Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: De perfecte partner op reis van SUITSUIT

De nieuwe reiscollectie van SUITSUIT brengt je terug naar de jaren 70 met warme, aardse tinten gecombineerd met messing details. Steeds vaker gaan we op stedentrip en hebben we het liefst alleen maar handbagage. De lichtgewicht handbagage koffer van SUITSUIT heeft verschillende vakken om alles go...

Winactie: De perfecte partner op reis van SUITSUIT

De nieuwe reiscollectie van SUITSUIT brengt je terug naar de jaren 70 met warme, aardse tinten gecombineerd met messing details.

Steeds vaker gaan we op stedentrip en hebben we het liefst alleen maar handbagage. De lichtgewicht handbagage koffer van SUITSUIT heeft verschillende vakken om alles goed op te bergen en voldoet aan de IATA norm (55 x 36 x 20 cm).

Daarnaast rijdt de koffer gemakkelijk met zijn 4 wielen. Een musthave….

Winactie

Wie wil er niet gezien worden met deze mooie handbagage koffer van SUITSUIT? Nouveau mag er eentje weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij de volgende keer in style op stedentrip. Deze winactie is afgelopen!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in