Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: Barbra Streisand in carpool karaoke

Late Night-host James Corden heeft inmiddels al heel wat grootheden in zijn auto gehad voor zijn vermakelijke Carpool Karaoke. Maar deze keer is hij wel een beetje 'starstruck'. en ze doet iets wat nog nooit iemand in het item heeft gedaan: zij rijdt. Van Michelle Obama tot Paul McCartney, het ta...

Wil je zien: Barbra Streisand in carpool karaoke

Late Night-host James Corden heeft inmiddels al heel wat grootheden in zijn auto gehad voor zijn vermakelijke Carpool Karaoke. Maar deze keer is hij wel een beetje 'starstruck'. en ze doet iets wat nog nooit iemand in het item heeft gedaan: zij rijdt.

Van Michelle Obama tot Paul McCartney, het talkshow-item is ongekend populair. En nu Barbra net een nieuwe plaat uit heeft, is ze wel te porren voor dit vermakelijke fragment.

Corden sterft ondertussen duizend doden als hij hoort dat zijn bijzondere chauffeuse drie keer over haar theorie-examen heeft gedaan en ook alweer een tijdje niet gereden heeft.

Beeld: Videofragment uit The Late Show

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in