Behalve fijnproever van alle heerlijke baksels bij Heel Holland Bakt, heeft Janny van der Heijden ook een grote voorliefde voor wat er ónder dat taartje ligt: Het servies.

Ze heeft zelf inmiddels een aardige verzameling van bijzondere serviezen, maar 'Sharing Moments' is wel heel bijzonder; dat is het servies dat ze zelf ontworpen heeft. Voor haar een droom die uitkomt!

Article continues after the ad

De naam dekt precies de lading volgens Janny: “Niets mooier is dan met elkaar dierbare momenten te delen door samen iets te eten en te drinken."

De klassieke combinatie van wit en blauw komt terug in moderne en sierlijke vormen.

Janny: “Ik hou van de Delfts blauwe kleurencombinatie; daar zit zo’n lange geschiedenis van verfijning in besloten… en het bloemenmotief geeft het warme en handgeschilderde gevoel perfect weer. Een mix-and-match, verrassend en toch harmonieus.”

Iets voor jou? Het Sharing Moments servies van Janny van der Heijden is vanaf eind januari 2019 verkrijgbaar bij de Bijenkorf en de Bijenkorf online.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in