Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat leuk: Anita Witzier komt met een eigen kookboek

Zonder Fratsen, gaat het culinaire naslagwerk heten. verwacht geen hemelbestormende gerechten en recepten, maar gewoon goed en lekker eten, zonder te veel gedoe. Anita wil laten zien dat goed en verantwoord weten, echt niet ingewikkeld hoeft te zijn, want je hebt het al druk genoeg. En pasta, aar...

Wat leuk: Anita Witzier komt met een eigen kookboek

Zonder Fratsen, gaat het culinaire naslagwerk heten. verwacht geen hemelbestormende gerechten en recepten, maar gewoon goed en lekker eten, zonder te veel gedoe.

Anita wil laten zien dat goed en verantwoord weten, echt niet ingewikkeld hoeft te zijn, want je hebt het al druk genoeg. En pasta, aardappelen en brood? Die zitten er gewoon in, Anita is niet onder de indruk van al die foodies die koolhydraten verbannen: "Kom op zeg, nooit meer een kruimige pieper, een lekker simpel pastaatje of een goed belegde sandwich? Of een glas wijn en een lekkere toet toe?"

De recepten zijn heerlijk in eenvoud, want volgens Anita kan je maar het beste met gezond verstand koken.

We moeten nog even geduld hebben, Zonder fratsen van Anita Witzier ligt pas half april in de winkel, maar de slogan staat ons nu al aan:

"Niks diëten, maar gewoon lekker en gezond eten."

Smakelijk!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in