Nouveau’s coverdame Angela Groothuizen ontrafelt haar verleden in Verborgen Verleden. Ze vertelt er vanavond over in RTL Late Night.

De vader van de 59-jarige zangeres en presentatrice liep al tegen de vijftig toen Angela werd geboren en was chronisch ziek. Angela heeft daardoor nooit een echte band met hem kunnen opbouwen en ze weet ook weinig over zijn verleden. Angela krijgt in Verborgen Verleden de kans om haar vader en diens voorouders beter te leren kennen.

Afrika
Er zijn verhalen dat haar vader tijdens het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in Afrika heeft gezeten en daarna de hele oorlog op zee heeft doorgebracht, maar of dat waar is en wat hij dan heeft meegemaakt, weet ze niet. Angela weet ook niet wat voor man haar vader was, toen hij nog gezond was. De zangeres krijgt ook meer te weten over de familiegeschiedenis aan de kant van haar moeder.

Article continues after the ad

Nieuwe theatershow
Angela wordt dit jaar 60 en staat vanaf 1 maart met haar nieuwe theatershow Lueke Binge op de planken. Ze heeft net een mooi inhoudelijk interview aan Nouveau gegeven.

Verborgen Verleden is donderdag om 20.25 uur te zien op NPO2. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in