De first lady is niet meer gezien sinds haar ziekenhuisopname afgelopen maand. En dus draait de roddelmachine alweer volop. Daar doet haar tweet van afgelopen week niets aan af. Want kwam die wel van haar?

Twintig dagen geleden verscheen Melania Trump voor het laatst in het openbaar, daarna ging ze op 14 mei het ziekenhuis in voor een nieroperatie. ‘De behandeling is succesvol verlopen en er waren geen complicaties’, meldde het Witte Huis na haar ziekenhuisontslag op 20 mei.

More content below the advertising

Speculaties

Maar waarom hebben we sindsdien niets meer van haar gehoord, vraagt men zich nu af. Nou, omdat ze samen met zoon Barron terug is naar New York, gaan de geruchten. Of elders in Washington bij haar ouders is gaan wonen. En toen ze afgelopen woensdag ook niet aanwezig was op de White House Sports and Fitness Day – een zwaar gepromoot initiatief van de vorige first lady Michelle Obama –, maar Trumps dochter Ivanka haar rol innam, waren de speculaties niet van de lucht.

Donald en Ivanka waren op de Sports and Fitness Day, maar waar was Melania?

Tweet

En dus ging er diezelfde woensdag nog een tweet uit, van Melania zelf. Dat ze zag dat de media overuren aan het speculeren was over waar ze was, maar dat we gerust konden zijn: ze was bij haar gezin in het Witte Huis, voelde zich goed, en was hard aan het werk voor kinderen en het Amerikaanse volk.
Duidelijk geschreven door Donald, waren de meningen vervolgens. Waarop het Witte Huis nogmaals meldde dat al die geruchten silly nonsense zijn. Tja, misschien echt waar, maar bij de bewoners van dit Witte Huis weet je het maar nooit. Laten we hopen dat Melania heel binnenkort weer lachend en public verschijnt.

Beeld: Getty Images

Heb je eindelijk zo'n tijdloos Dior-item te pakken, dan is het natuurlijk des te leuker om 'm te laten personaliseren. Met My ABCDior kan dat!

Zo kan je je Lady Dior, nieuwe Tribal oorbellen, ring, armband of zelfs je iPhone hoesje personaliseren met gouden of licht gouden lettertypes.

More content below the advertising

Dit zijn de tribal oorbellen:

En zo draag je ze:

Maar ook deze armband gaat op onze wishlist:

En natuurlijk de Lady Dior, maar dan met onze eigen initialen:

We worden er sowieso gelukkig van!

Je bestelt de My ABCDior-collectie, bijvoorbeeld de tribal oorbellen, gewoon via de webshop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Één van Máxima's favoriete designers heeft zelf ook een lijstje favoriete vrouwen. In Nouveau vertelde hij honderduit over zijn moeder, oma en Madonna, maar er kwam nog iemand uit de hoge hoed: actrice Bianca Krijgsman, die op zondagavond weer te zien in haar glansrol van Nancy in De Luizenmoeder.

Claes: ‘Al heel vroeg ben ik verliefd geworden op het cabaret-duo Plien en Bianca. Ik keek altijd naar hun tv-shows en als ze optraden in de Kleine Komedie was ik de eerste die kaartjes kocht. Vrouwen die ik heel hoog had zitten. Pas later ontdekte ik dat Bianca ook in serieuze films speelt.

More content below the advertising

"Claes, ik heb een jurk nodig"

In 2014 nam ze out of the blue contact met mij op. “Hoi Claes, ik ben genomineerd voor een Emmy en ik heb een jurk nodig voor het festival. Ik vind je werk zo mooi, kunnen we praten?” Wat een eer, dat iemand die ik zo bewonder, mijn werk kent en het mooi vindt.

Dus ik zei: “Natuurlijk, kom maar langs.” 

Kers op de taart

Ik vind haar supergetalenteerd, heel grappig en – zoals bleek – ook nog eens heel aardig. Een couturestuk maken voor een écht mens, is sowieso iets anders dan voor modellen op de catwalk.

Bij de uitreiking van de Emmy was ik op zakenreis in Hongkong. Ik kreeg een app van haar: ”Claes, ik heb gewonnen!” Voor mij de kers op de taart, een heel dierbaar hoogtepunt in m’n carrière, omdat ik zo veel respect heb voor haar.’

Vanavond zie je Bianca Krijgsman weer in een héél andere outfit als Nancy in De Luizenmoeder.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in