De first lady is niet meer gezien sinds haar ziekenhuisopname afgelopen maand. En dus draait de roddelmachine alweer volop. Daar doet haar tweet van afgelopen week niets aan af. Want kwam die wel van haar?

Twintig dagen geleden verscheen Melania Trump voor het laatst in het openbaar, daarna ging ze op 14 mei het ziekenhuis in voor een nieroperatie. ‘De behandeling is succesvol verlopen en er waren geen complicaties’, meldde het Witte Huis na haar ziekenhuisontslag op 20 mei.

Speculaties

Maar waarom hebben we sindsdien niets meer van haar gehoord, vraagt men zich nu af. Nou, omdat ze samen met zoon Barron terug is naar New York, gaan de geruchten. Of elders in Washington bij haar ouders is gaan wonen. En toen ze afgelopen woensdag ook niet aanwezig was op de White House Sports and Fitness Day – een zwaar gepromoot initiatief van de vorige first lady Michelle Obama –, maar Trumps dochter Ivanka haar rol innam, waren de speculaties niet van de lucht.

Donald en Ivanka waren op de Sports and Fitness Day, maar waar was Melania?

Tweet

En dus ging er diezelfde woensdag nog een tweet uit, van Melania zelf. Dat ze zag dat de media overuren aan het speculeren was over waar ze was, maar dat we gerust konden zijn: ze was bij haar gezin in het Witte Huis, voelde zich goed, en was hard aan het werk voor kinderen en het Amerikaanse volk.
Duidelijk geschreven door Donald, waren de meningen vervolgens. Waarop het Witte Huis nogmaals meldde dat al die geruchten silly nonsense zijn. Tja, misschien echt waar, maar bij de bewoners van dit Witte Huis weet je het maar nooit. Laten we hopen dat Melania heel binnenkort weer lachend en public verschijnt.

Beeld: Getty Images

Gaan we deze zomer weer aan de vermout? Het zou zo maar kunnen. En dit is waarom.

Martini, Cinzano… het waren de drankjes met allure van weleer. Bescheiden nippen aan het fraaie glas waarin het werd geschonken.

Onder millennials schijnt dit bitterzoete aperatief steeds populairder te worden. Reden: het is veel lager in alcohol dan bijvoorbeeld het populaire gin én het is fotogeniek. Mooi glas, schijfje citroen of sinaasappel of een olijfje erin.

James wist hoe het moet...

Nu is dat laatste voor de Instagram-generatie belangrijker, maar vermout past ook mooi in de trend van nu waarin veel mensen meer letten op wat ze drinken.

Wel genieten, maar met minder alcohol. We gaan op chic deze zomer!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Een succes voor First Lady Melania. Nadat zij zich ferm uitsprak tegen het immigratiebeleid van Donald Trump, kwam de president onder zó veel druk te staan dat hij wel overstag moest gaan. Opmerkelijk, omdat First Ladies meestal een meer dienende rol hebben. Wij mogen deze kant van Melania wel!

De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdagavond een einde gemaakt aan het scheiden van kinderen en hun ouders bij de Amerikaanse grens. Daarvoor heeft hij een decreet ondertekend.

De afgelopen dagen barstte een storm van kritiek los over het scheiden van ouders en kinderen aan de Amerikaanse grens.

Aanvankelijk verdedigde Donald Trump dit nog, maar toen ook Melania Trump zich uitsprak tegen het beleid, kwam president Trump zó in de knel dat hij het decreet ondertekende. Een succes voor Melania dus!

Melania komt in beweging

Tot nu toe was Melania vrij onzichtbaar en vervulde ze de rol van First Lady voornamelijk tijdens staatsbezoeken. Na een korte afwezigheid vanwege een operatie aan haar nieren, gaat ze nu voortvarender te werk.

Ze zet zich via de campagne "Be Best" in om pesten onder kinderen aan te pakken. En met haar ferme standpunt wat het betreft het immigratiebeleid zet ze een steviger voetafdruk. Dat zien we graag!

Bron: NOS.nl. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in