De first lady is niet meer gezien sinds haar ziekenhuisopname afgelopen maand. En dus draait de roddelmachine alweer volop. Daar doet haar tweet van afgelopen week niets aan af. Want kwam die wel van haar?

Twintig dagen geleden verscheen Melania Trump voor het laatst in het openbaar, daarna ging ze op 14 mei het ziekenhuis in voor een nieroperatie. ‘De behandeling is succesvol verlopen en er waren geen complicaties’, meldde het Witte Huis na haar ziekenhuisontslag op 20 mei.

Speculaties

Maar waarom hebben we sindsdien niets meer van haar gehoord, vraagt men zich nu af. Nou, omdat ze samen met zoon Barron terug is naar New York, gaan de geruchten. Of elders in Washington bij haar ouders is gaan wonen. En toen ze afgelopen woensdag ook niet aanwezig was op de White House Sports and Fitness Day – een zwaar gepromoot initiatief van de vorige first lady Michelle Obama –, maar Trumps dochter Ivanka haar rol innam, waren de speculaties niet van de lucht.

Donald en Ivanka waren op de Sports and Fitness Day, maar waar was Melania?

Tweet

En dus ging er diezelfde woensdag nog een tweet uit, van Melania zelf. Dat ze zag dat de media overuren aan het speculeren was over waar ze was, maar dat we gerust konden zijn: ze was bij haar gezin in het Witte Huis, voelde zich goed, en was hard aan het werk voor kinderen en het Amerikaanse volk.
Duidelijk geschreven door Donald, waren de meningen vervolgens. Waarop het Witte Huis nogmaals meldde dat al die geruchten silly nonsense zijn. Tja, misschien echt waar, maar bij de bewoners van dit Witte Huis weet je het maar nooit. Laten we hopen dat Melania heel binnenkort weer lachend en public verschijnt.

Beeld: Getty Images

Deckers... Daphne Deckers. Hier staat ze toch mooi maar even naast James Bond. Bekijk hier het fragment én nog wat foto's uit de oude doos van de première. Lekker nostalgisch!

Hier vertelt Daphne bij RTL Late Night over haar optreden in werelds' bekendste spionagefilm én zie je natuurlijk het fragment.

 
Bij de première in Amsterdam waren Daphne en James Bond himself, Pierce Brosnan, natuurlijk van de partij.
 
En vanaf de andere kant, zag dat er zo uit.

Daphne's vaste 'interviewpartner', de échte Q, was er ook.

Hoewel ze in de film drie scènes heeft, wordt ze jaarlijks nog uitgenodigd op James Bond-conventies om te komen signeren. Dat Daphne 'Bond girl' is, neemt niemand haar meer af. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

RTL Boulevard gezien? Daarin zag je dat Daphne Deckers het éérste exemplaar kreeg overhandigd van de nieuwe Nouveau. En er was taart natuurlijk, want Daphne is een kakelverse vijftiger sinds ze dit weekend Sarah zag. 

Het nieuwe gezicht van 50+

‘Hoe is het mogelijk dat de grootste bevolkingsgroep van Nederland zo goed als onzichtbaar is?’ vraagt Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans zich verwonderd af.

‘Vijftigplussers vormen een enorm invloedrijke groep en staan middenin het leven. In onze nieuwe AGELESS-editie krijgen ze een gezicht én de eer die hun toekomt.’

Gouden generatie

De vrouw die deze lichting het best vertegenwoordigt, is Daphne Deckers: ‘De verpersoonlijking van fit, sprankelend en inhoud met esprit. Op 10 november werd ze zelf vijftig jaar, als cadeau geven we haar de vrije hand als gasthoofdredacteur van de AGELESS-editie.’

In het blad laat Daphne zien dat de vijftiger van nu in niets lijkt op haar ouders op die leeftijd. Ze hebben veel aandacht voor gezond zijn en blijven, maken individualistische keuzes, ze gaan prat op uiterlijke verzorging en een eigen stijl, ze combineren werk, gezin en relaties met de nodige verplichtingen en ze gaan gemiddeld nog zeker dertig jaar mee.

Interview met Prinses Laurentien

Daphne gaat in gesprek met prinses Laurentien over hun gouden generatie, daarnaast komen in de AGELESS-editie bekende zestigers, zeventigers en tachtigers aan het woord over ‘jezelf leeftijdloos voelen’.

‘Ik ga proberen de komende vijftig jaar nieuwsgierig te blijven. Niet denken dat je het allemaal wel weet, er is altijd iets nieuws te leren.’

Relatiegeheimen met Richard

Ook bijzonder, Daphne verleidde haar man Richard Krajicek tot een bijzonder dubbelinterview in Nouveau's relatiegeheimen.

De nieuwste Nouveau ligt morgen al bij de abonnees op de mat. Wil je er voortaan ook als eerste bij zijn? Abonneer je dan hier

Vanaf donderdag ligt de Nouveau met Daphne Deckers als gasthoofdredacteur in de winkel. Komt dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in