De first lady is niet meer gezien sinds haar ziekenhuisopname afgelopen maand. En dus draait de roddelmachine alweer volop. Daar doet haar tweet van afgelopen week niets aan af. Want kwam die wel van haar?

Twintig dagen geleden verscheen Melania Trump voor het laatst in het openbaar, daarna ging ze op 14 mei het ziekenhuis in voor een nieroperatie. ‘De behandeling is succesvol verlopen en er waren geen complicaties’, meldde het Witte Huis na haar ziekenhuisontslag op 20 mei.

Speculaties

Maar waarom hebben we sindsdien niets meer van haar gehoord, vraagt men zich nu af. Nou, omdat ze samen met zoon Barron terug is naar New York, gaan de geruchten. Of elders in Washington bij haar ouders is gaan wonen. En toen ze afgelopen woensdag ook niet aanwezig was op de White House Sports and Fitness Day – een zwaar gepromoot initiatief van de vorige first lady Michelle Obama –, maar Trumps dochter Ivanka haar rol innam, waren de speculaties niet van de lucht.

Donald en Ivanka waren op de Sports and Fitness Day, maar waar was Melania?

Tweet

En dus ging er diezelfde woensdag nog een tweet uit, van Melania zelf. Dat ze zag dat de media overuren aan het speculeren was over waar ze was, maar dat we gerust konden zijn: ze was bij haar gezin in het Witte Huis, voelde zich goed, en was hard aan het werk voor kinderen en het Amerikaanse volk.
Duidelijk geschreven door Donald, waren de meningen vervolgens. Waarop het Witte Huis nogmaals meldde dat al die geruchten silly nonsense zijn. Tja, misschien echt waar, maar bij de bewoners van dit Witte Huis weet je het maar nooit. Laten we hopen dat Melania heel binnenkort weer lachend en public verschijnt.

Beeld: Getty Images

Je houdt van haar, of je hebt een hekel aan haar, maar hoe dan ook, voor een zestiger ziet ze er ge-wel-dig uit. Zelf zegt dat ze daar hard voor moet werken. Volgens geruchten zelfs vijf uur sport per dag. Hier de leukste foto’s van 6 decennia Madonna.

Als je het trouwens leuk vindt om een beetje op de hoogte te blijven van Madonna en haar kroost. Op haar instagram-account deelt ze regelmatig persoonlijke foto’s van haar en haar gezin en dat is echt het volgen waard.

Zo deelde ze op Moederdag deze kinderfoto van zichzelf en haar moeder:

De popdiva heeft naast haar muzikale carrière ook altijd in films gespeeld. Met meer en minder succes. Desperately Seeking Susan zette haar op de kaart.

Maar echt lof kreeg ze voor haar rol in Evita.

En ze is nooit bang geweest om tegen heilige huisjes te schoppen. Hier de wereldberoemde outfit die Jean Paul Gaulthier voor haar maakte:

En met de perfecte date voor de Oscars:

 

Best DateEver!! 👑👑 #oscars #epic #fun 🎉💕🌈😂🙏🏻

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Bij het laatste MET Gala verscheen ze weer in een opzienbarende creatie van Jean Paul Gaulthier.

Haar 60e verjaardag viert ze met haar gezin in Marrakech. Happy Birthday!

 

In case someone forgot! 👑🌈😂🔥💃🏾🍷🎂♥️🇲🇦#birthday #magic #Marakesh

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onze mode-expert Anta Willemars heeft echt een neus voor mooie mode-items. Zij tipt nu de prachtige broches van Cedric Williams en daar zitten echt een paar pracht-exemplaren bij. Wij zien graag een revival van de broches!

Anita: “Cedric Williams is een Amerikaanse designer die in Nederland woont en heel bijzondere juwelen maakt. Vooral de broches maakten op mij veel indruk, zoals deze met een Japanse libelle op tekst uit 1920.” Prijs € 500,-.

Maar er zijn nog een paar kunststukjes te vinden.Zoals deze litho op handgeschreven correspondentie.

Of deze, meer kleurrijke versie:

Pikant

Overigens hebben de broches wel een licht pikante dubbele boodschap. Aan de achterzijde staan foto's van begin 1900 van schaars geklede dames. Dat is dan iets dat jij alleen weet als je de broches draagt ;-).

www.revizionisthistory.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in