Deze 68-jarige is zo tuttig als een Britse dame tuttig kan zijn. En tóch doet ze auditie voor Britain's Got Talent. En dat doet ze op bijzonder overtuigende wijze. Wát een leuk mens!

De jury slaat steil achterover!
 
Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Gisteren werd het Franse voetbalelftal gehuldigd in Parijs. Daar hoorde natuurlijk ook een bezoek bij aan het presidentieel paar. De Fransen worden ook wel Les Bleus genoemd (De Blauwen) dus stak iedereen zich in het blauw. En Brigitte Macron natuurlijk ook.

Als enige vrouw staat ze daar, tussen al die jonge voetballers. En ze straalt bijna net zo hard als de wereldkampioenen.

Heel ontspannen en spontaan dolt nog even een beetje met sterspeler Paul Pogba.

De Franse wereldtitel is er eentje met stijl, zoveel is duidelijk.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De geruchten gingen al, maar het is nu zeker. Downtown Abbey komt naar de bioscoop. Kunnen we ons ongegeneerd in het rode pluche laten  zakken terwijl al die intriges aan ons voorbij trekken. We kunnen bijna niet wachten.

Vandaag is het bevestigd via de Facebook-account van Downtown Abbey. Er komt een film!

De opnames beginnen deze zomer, dus nog even geduld. Als voorproefje kun je natuurlijk altijd de de 6 seizoenen op Netflix bekijken. Wie allemaal in de film meespelen en wanneer 'ie precies in de bioscoop draait, is nog niet helemaal duidelijk, maar dat het gaat gebeuren staat vast!

We houden het voor je in de gaten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in