Showhost James Corden moest het een beetje uit haar trekken, maar toen gaf Victoria Beckham toe: ja, zij en David zijn uitgenodigd door Harry en Meghan. En ze had nóg iets te melden…

Ze reageerde aanvankelijk nog met ‘Ik eh… ik weet het niet’, toen James Corden haar vroeg of ze een uitnodiging voor de bruiloft had gekregen. ‘She’s totally going’, wist Corden toen lachend en daarop gaf Victoria toe.

Niet verrassend overigens, de Beckhams hebben een goede band met de Engelse royals en waren ook op de bruiloft van William en Kate.

De Dress

Maar toen die volgende vraag: of Victoria misschien De Trouwjurk had ontworpen? ‘Helaas niet, maar ik weet zeker dat ze er ongelooflijk uit zal zien’, antwoordde Victoria, en daarmee valt ze – de geruchten gingen al – af als mogelijke designer.

Reebok

Niettemin is ze druk genoeg met iets heel anders: een samenwerking met Reebok. Haar work-outcollectie voor vrouwen én mannen moet eind dit jaar verschijnen. Eén shirt gaf ze al prijs – een unisex shirt, samen met basketballegende Shaquille O’Neal.

Wat meteen een ontzettend geinige foto opleverde...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Victoria Beckham, Getty Images

Het Amerikaanse powerkoppel weet wel de beste locaties te regelen, want het Louvre opent niet zomaar haar deuren! En dat levert prachtige plaatjes op. Beyoncé plaatste op haar eigen social media een voorproefje van het kunststukje.

De wereldberoemde Mona Lisa ziet dat het goed is.

Tenisster Serena Williams is er helemaal weg van!

 

@beyonce y’all did that 🤯that’s what I’m talking about

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

 

En Beyoncé plaatste zelf deze korte video (zet, als je op je werk zit, eerst het geluid even uit ;-)). 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Vanavond en morgen staan JAY-Z en Beyoncé in een uitverkochte Arena voor hun On The Run II World Tour. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Tijdens de Nouveau Matinee vertelde fotografe Sacha de Boer bevlogen over haar carrière én de switch die daaraan vooraf ging. Ook onthulde ze wat haar favoriete Nouveau-foto is. Tijdens de shoot van Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, legde ze het moment vast.

"Het idee was om een filmscène na te bootsen", steekt Sacha van wal. "En eigenlijk had ik heel de tijd maar één film in gedachten... De beroemde spaghetti-scène uit Lady en de Vagebond. Want Freek is toch gewoon een beetje die Vagebond als je 'm zo ziet?"

"Dus ik had een pak spaghetti gehaald, blijkt Hella helemaal geen koolhydraten te eten. Gelukkig deed ze voor de foto wel alsof."

Humor

Is dit dan Sacha's favoriet? Nee, maar wel een andere foto uit die serie. "Ik vind dit beeld zó humoristisch. Het is uiteindelijk niet in Nouveau geplaatst, maar is wél mijn favoriet."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in