Trijntje en haar broer Tjeerd, allebei zeer succesvol in de muziekwereld (weet je nog? Met Total Touch), hebben het niet van een vreemde. Hun vader schreef ook meer dan 500 liedjes en daarvan heeft de zangeres er nu een paar opgenomen. En dat is prachtig geworden!

Op 9 november komt het album Mensen veel geluk uit, met daarop 23 liedjes van haar vader. De theoloog, dichter en oud-priester werd dit jaar 85 en dat wordt groots gevierd.

Article continues after the ad

Ook leuk: Trijntje deelde op haar Instagram-account een paar heel bijzondere familiekiekjes én alvast een voorproefje van het album.

Dan het album:

En nog een voorproefje:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Liefde! Hiervan is de muziek geschreven door mijn broer @tjoosterhuis. Als hele jonge kinderen groeide wij samen op met de liedjes van onze vader @huuboosterhuis. Inmiddels heeft Tjeerd een aantal prachtige composities gemaakt op Huub zijn teksten. Uiteraard heb ik er ook een paar opgenomen op de cd (link in bio) Hier vast een fragmentje! Blijft bijzonder om een liedje van m’n Vader en m’n broer te zingen. Deze hele week vieren wij bij ons in de familie zijn 85ste verjaardag met liefde en veel Muziek en veel inspiratie! ❤️🎉🎈🎂🎼 zoals wij dat al die jaren ook van hem gekregen hebben! Wie van jullie wil in aanmerking komen voor een kaartje van mijn Try-out “Ken je Mij” maandag 5 November as? We doen weer een winactie. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief http://www.trijntje.nl/#nieuwsbrief en stuur je reactie naar Info@pulsemanagement.nl en wie weet ben jij er bij Maandag! #omliefde #mensenveelgeluk #carre #winactie #tryout

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

En nog een stukje, omdat het zo mooi is!

Dat belooft wat! Nog even geduld dus. 9 November kun je 'm helemaal beluisteren.

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in