Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trend van het moment: We drinken deze zomer NoLo

Natúúrlijk worden we blij van de zon in een goed glas rosé of een fles bubbels bij het water. Maar we zijn ook al tijden op zoek naar een goed, alcoholvrij alternatief. Beter voor je lijf en vaak ook met wat minder suikers. Daardoor is een laag alcohol-promillage ook voor de calorieën interessant...

Trend van het moment: We drinken deze zomer NoLo

Natúúrlijk worden we blij van de zon in een goed glas rosé of een fles bubbels bij het water. Maar we zijn ook al tijden op zoek naar een goed, alcoholvrij alternatief. Beter voor je lijf en vaak ook met wat minder suikers. Daardoor is een laag alcohol-promillage ook voor de calorieën interessant. Vandaar dat NoLo (No alcohol, Low alcohol) dé terrastrend van deze zomer is. En laat daar nou een heel lekker drankje bij passen.

Tess Posthumus is al jaren één van 's werelds beste bartenders en in haar cocktailbar Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam proef je 24 en 25 juli tussen 17:00 en 00:00 cocktails met de alcoholvrije 'spirit' Seedlip.

En behalve dat het lekker is, ziet de fles er ook prachtig uit, dat maakt het toch net iets aantrekkelijker. Tussen de gins en likeuren, slaat 'ie geen slecht figuur.

Je proeft smaken á la Gin & Tonic en een goede Manhattan, maar dan zonder alcohol. Dan is het ook geen probleem dat het op een doordeweekse avond is, want de volgende dag ben je weer zo fris als een hoentje.

We zijn benieuwd!

Beeld: Flying Dutchman Cocktails

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in