Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Succes voor Melania: Trump wijzigt immigratiebeleid

Een succes voor First Lady Melania. Nadat zij zich ferm uitsprak tegen het immigratiebeleid van Donald Trump, kwam de president onder zó veel druk te staan dat hij wel overstag moest gaan. Opmerkelijk, omdat First Ladies meestal een meer dienende rol hebben. Wij mogen deze kant van Melania wel! D...

Succes voor Melania: Trump wijzigt immigratiebeleid

Een succes voor First Lady Melania. Nadat zij zich ferm uitsprak tegen het immigratiebeleid van Donald Trump, kwam de president onder zó veel druk te staan dat hij wel overstag moest gaan. Opmerkelijk, omdat First Ladies meestal een meer dienende rol hebben. Wij mogen deze kant van Melania wel!

De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdagavond een einde gemaakt aan het scheiden van kinderen en hun ouders bij de Amerikaanse grens. Daarvoor heeft hij een decreet ondertekend.

De afgelopen dagen barstte een storm van kritiek los over het scheiden van ouders en kinderen aan de Amerikaanse grens.

Aanvankelijk verdedigde Donald Trump dit nog, maar toen ook Melania Trump zich uitsprak tegen het beleid, kwam president Trump zó in de knel dat hij het decreet ondertekende. Een succes voor Melania dus!

Melania komt in beweging

Tot nu toe was Melania vrij onzichtbaar en vervulde ze de rol van First Lady voornamelijk tijdens staatsbezoeken. Na een korte afwezigheid vanwege een operatie aan haar nieren, gaat ze nu voortvarender te werk.

Ze zet zich via de campagne "Be Best" in om pesten onder kinderen aan te pakken. En met haar ferme standpunt wat het betreft het immigratiebeleid zet ze een steviger voetafdruk. Dat zien we graag!

Bron: NOS.nl. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in