Op zoek naar oogstrelend mooie (vintage) designmeubels? Maar geen tijd (of zin) om alle (vintage) designmarkten af te struinen? Of heb je een prachtige design tafel gespot op Pinterest (en opgeslagen in je bord), maar geen idee waar je 'm op de kop kunt tikken? Dan is de gloednieuwe interieurapp Whoppah your new best friend.

Whoppah, wie?

Vintagevondst(en) bestellen vanaf je bank, in de taxi, achter je bureau? Whoppah is jouw go to. Slim e-shoppen is het credo! 

Article continues after the ad

Top en tweedehands

Nederland is wereldwijd een belangrijke hub als het gaat om de handel in design- en interieuritems. En laat de gloednieuwe app Whoppah daar nu net goed op inspelen. Voor zowel de (mogelijke) gebruiker (in deze de Nouveau lezer!) als voor designwinkels, meubelmakers, kunstenaars en zelfs antiquairs. 

Terug naar de gebruikers, met de app kun je heel simpel (en snel, als je geluk hebt) de mooiste designvondsten doen en ook nog eens thuis laten bezorgen. Zo shop je jouw tweedehandse Panthella Mini van Louis Poulsen (ontworpen door Verner Panton) designlamp of kunstwerk van Karel Appel (Litho) heel gemakkelijk met slecht een enkele klik op je telefoonscherm.

Thomas & Evelien

De breinen achter Whoppah, Thomas Bunnik en Evelien Remmelts zeggen enkel 'eersteklas tweedehands' spullen aan te bieden. ''Whoppah draait om kwaliteit, vindbaarheid en betrouwbaarheid. Op bestaande marktplaatsen is het lastig om snel goede kwaliteit en bijzondere items te vinden'', aldus het duo.  

Whoppah biedt designklassiekers, maar ook bijzondere handgemaakte objecten, zoals sculpturen en schilderijen. Stuk voor stuk met tijd, aandacht en liefde geselecteerd door designexperts. 

En er is nog meer mogelijk... 

Niet alleen kun je in de app je favoriete (vintage) designmeubels op de kop tikken, ook worden al je woonwensen vervuld door een handige tool binnen de app. Zo zorgt de innovatieve zoekfunctie ervoor dat je aan de hand van een foto een item vindt dat precies matcht met jouw droominterieur. Ideaal als je iets hebt gezien op Pinterest/Instagram of Interiorjunkie.com. Of in VT Wonen. En dat je wil hebben voor in huis. 

Beeld: Nouveau, Whoppah

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in