Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Schitterend wie-goed-doet-goed-ontmoet cadeautje

Make a Wish, de stichting die zich sterk maakt om een (laatste) wens van ongeneeslijk zieke kinderen te doen uitkomen, bestaat 30 jaar. Om dat te vieren komen ze met een speciale sieradenlijn in samenwerking met het label RIJKJE. De sprankelende collectie met sterren bestaat uit een ketting, twee...

Schitterend wie-goed-doet-goed-ontmoet cadeautje

Make a Wish, de stichting die zich sterk maakt om een (laatste) wens van ongeneeslijk zieke kinderen te doen uitkomen, bestaat 30 jaar. Om dat te vieren komen ze met een speciale sieradenlijn in samenwerking met het label RIJKJE.

De sprankelende collectie met sterren bestaat uit een ketting, twee ringen, een armband en een paar oorbellen in een combinatie van zilver en verguld goud.

Ze zijn allervriendelijkst geprijsd, dus als je een cadeautje zoekt met een mooie extra geste, maak dan een keuze uit de ring, oorbellen of ketting.

Bij aankoop van een sieraad gaat 25 procent van de opbrengst naar het goede doel. Dat is nog eens een extra mooi cadeau.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar via deze website.

Beeld: istock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in