Het lijkt erop dat 'Claire Underwood' een belangrijke rol voor zich opeist in het laatste seizoen van House of Cards... Na de vrije val van hoofdrolspeler Kevin Spacey is er een verrassende plot-twist bedacht... Bekijk hier de trailer: 

Er is een trailer vrijgegeven (zie onder dit artikel) waar Claire Underwood (Robin Wright) te zien is achter het presidentsbureau in de Oval Office. 

Met een zelfverzekerde glimlach zegt Underwood: "We zijn net pas begonnen", waarna Netflix de trailer afsluit met de zin "Hail to the Chief" en de mededeling dat het laatste seizoen in de herfst te zien zal zijn.

Opnames hervat

De opnames van House of Cards werden in oktober 2017 stilgelegd na de beschuldigingen aan het adres van Kevin Spacey. Hij wordt van seksuele intimidatie en misbruik beschuldigd. De 52-jarige acteur was de hoofdrolspeler in de laatste vijf seizoenen van de immens populaire Netflix-serie.

Hoewel de producenten al bezig waren een einde aan de serie te breien, veroorzaakten de affaires rondom Spacey een uitdaging. Na een productiepauze van een paar maanden is het verhaal herschreven rondom Claire Underwood, de (voormalig) First Lady.

De magnifieke Robin Wright zet de First Lady al seizoenen lang onovertroffen neer. Wij verheugen ons op deze plot-twist!

Bekijk de trailer:

 
Bron: NU.nl. Beeld: Hollandse Hoogte

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.