Het lijkt erop dat 'Claire Underwood' een belangrijke rol voor zich opeist in het laatste seizoen van House of Cards... Na de vrije val van hoofdrolspeler Kevin Spacey is er een verrassende plot-twist bedacht... Bekijk hier de trailer: 

Er is een trailer vrijgegeven (zie onder dit artikel) waar Claire Underwood (Robin Wright) te zien is achter het presidentsbureau in de Oval Office. 

Met een zelfverzekerde glimlach zegt Underwood: "We zijn net pas begonnen", waarna Netflix de trailer afsluit met de zin "Hail to the Chief" en de mededeling dat het laatste seizoen in de herfst te zien zal zijn.

Opnames hervat

De opnames van House of Cards werden in oktober 2017 stilgelegd na de beschuldigingen aan het adres van Kevin Spacey. Hij wordt van seksuele intimidatie en misbruik beschuldigd. De 52-jarige acteur was de hoofdrolspeler in de laatste vijf seizoenen van de immens populaire Netflix-serie.

Article continues after the ad

Hoewel de producenten al bezig waren een einde aan de serie te breien, veroorzaakten de affaires rondom Spacey een uitdaging. Na een productiepauze van een paar maanden is het verhaal herschreven rondom Claire Underwood, de (voormalig) First Lady.

De magnifieke Robin Wright zet de First Lady al seizoenen lang onovertroffen neer. Wij verheugen ons op deze plot-twist!

Bekijk de trailer:

 
Bron: NU.nl. Beeld: Hollandse Hoogte