Ze kunnen zomaar ineens voor de deur staan, je vrienden. 't Is immers zaterdag. En je hebt wel wijn in huis, maar die is niet koud. Geen probleem, als je tien minuten geduld hebt.

Wie altijd een koelmanchet is het vriesvak heeft liggen, heeft geen probleem. Manchet om de fles, nog even in de koelkast zetten en met tien minuten is de fles op prima koele temperatuur. De fles in de vriezer is ook een optie. Not done misschien, maar nood breekt wetten, zullen we maar zeggen.

Zout is het sleutelwoord

Plan C is de volgende: vul een koelemmer met water en evenzoveel ijsklontjes. En nu komt de truc: schep er een aantal flinke scheppen zout bij (echt, wees niet bescheiden). Het zout zorgt ervoor dat de kou sneller vrij komt. Fles wit of rosé erin en na tien, vijftien minuten kunnen jullie aan de borrel. Proost! 

Beeld: iStock 

Het Amerikaanse powerkoppel weet wel de beste locaties te regelen, want het Louvre opent niet zomaar haar deuren! En dat levert prachtige plaatjes op. Beyoncé plaatste op haar eigen social media een voorproefje van het kunststukje.

De wereldberoemde Mona Lisa ziet dat het goed is.

Tenisster Serena Williams is er helemaal weg van!

 

@beyonce y’all did that 🤯that’s what I’m talking about

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

 

En Beyoncé plaatste zelf deze korte video (zet, als je op je werk zit, eerst het geluid even uit ;-)). 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Vanavond en morgen staan JAY-Z en Beyoncé in een uitverkochte Arena voor hun On The Run II World Tour. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Tijdens de Nouveau Matinee vertelde fotografe Sacha de Boer bevlogen over haar carrière én de switch die daaraan vooraf ging. Ook onthulde ze wat haar favoriete Nouveau-foto is. Tijdens de shoot van Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, legde ze het moment vast.

"Het idee was om een filmscène na te bootsen", steekt Sacha van wal. "En eigenlijk had ik heel de tijd maar één film in gedachten... De beroemde spaghetti-scène uit Lady en de Vagebond. Want Freek is toch gewoon een beetje die Vagebond als je 'm zo ziet?"

"Dus ik had een pak spaghetti gehaald, blijkt Hella helemaal geen koolhydraten te eten. Gelukkig deed ze voor de foto wel alsof."

Humor

Is dit dan Sacha's favoriet? Nee, maar wel een andere foto uit die serie. "Ik vind dit beeld zó humoristisch. Het is uiteindelijk niet in Nouveau geplaatst, maar is wél mijn favoriet."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in