Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau viert Daphne Deckers' 50ste verjaardag vanavond bij RTL Boulevard. Kijken!

Vandaag werd de allernieuwste Nouveau, met op de cover gasthoofdredacteur Daphne Deckers, officieel overhandigd aan deze ravissante vijftiger. Kijk vanavond om 18:30 naar RTL Boulevard! Hoofdredacteur Claudia presenteerde een feestelijke taart met daarop de cover van Daphne die dit weekend 50 wer...

Nouveau viert Daphne Deckers' 50ste verjaardag vanavond bij RTL Boulevard. Kijken!

Vandaag werd de allernieuwste Nouveau, met op de cover gasthoofdredacteur Daphne Deckers, officieel overhandigd aan deze ravissante vijftiger. Kijk vanavond om 18:30 naar RTL Boulevard!

Hoofdredacteur Claudia presenteerde een feestelijke taart met daarop de cover van Daphne die dit weekend 50 werd.

In RTL Boulevard vertelt ze vanavond álles over 50 worden, haar verjaardagsfeest, het bijzondere cadeau van Richard en het optreden van dochter Emma.

Natúúrlijk doet Daphne ook, letterlijk, een boekje open over deze speciale Nouveau waarin ze onder andere haar relatiegeheimen met Richard deelt, de mode showt en een uitzonderlijk gesprek heeft met generatiegenote Prinses Laurentien.

Kijken dus, vanavond, om 18:30, RTL 4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in