Astrid Joosten, een van de sprekers op Nouveau Matinee, kwam gisteren met het heugelijke nieuws dat zij een nieuwe liefde heeft. Joosten is dolgelukkig. Haar vriend heet Rob Peters en is zakenman.

Het verliefde stel heeft hun relatie een halfjaar onder de radar gehouden, maar nu mag iedereen het weten.

Meer weten, horen van Astrid Joosten? Zorg dat je op vrijdag 21 juni 2019 aanwezig bent bij Nouveau Matinee bent, een middag waarin inspireren, verbinden en verrijken centraal staat.

Article continues after the ad

Over Nouveau Matinee
Nouveau houdt op 21 juni een middag vol boeiende lezingen en workshops over onderwerpen die elke lezeres interesseert. Stijlvol, smaakvol, helemaal Nouveau. Met na afloop een fijne borrel om nog eens gezellig na te praten. 

THEMA
De Kunst van het Genieten

SPREKERS
(Tot nu toe bevestigd)

Daphne Deckers | Deelt haar waardevolle levenslessen over de kracht van 50+.

Astrid Joosten | Astrid speelt de hoofdrol in de college tour van die middag waarbij Liesbeth Staats in de rol van interviewer met Astrid door haar carrière loopt. Ook jij kunt vragen stellen aan Astrid

Annemarie van Gaal | Aan de hand van haar boek 50 best life quotes loopt Annemarie met ons door haar succesvolle carrière.

Liesbeth Staats | De presentatie van de middag is in handen van Liesbeth Staats, bekend van o.a. Brandpunt+ en het radioprogramma Nooit meer slapen.

Ook de beauty-workshops gehouden door Sisley zijn weer onderdeel van het programma.

Bestel hier je tickets

DATUM & TIJD van de Matinee 2019

Vrijdag 21 juni 2018
Van 13.00 tot 18.00 uur

PRIJS

Abonnees: € 52,50
Niet-abonnees: € 57,50

De prijs is inclusief finger food, drinks & een goed gevulde goodiebag.

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in