De eerste Nouveau van 2019 staat vol tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. Van healthy aging en styling slank-tips, krachttraining en fantastische mode. Op de cover; Angela Groothuizen, die vorig jaar de nodige kilo's kwijtraakte, lekker in haar vel zit en dit jaar 60 (!) wordt.

Groot interview met Angela Groothuizen

Angela Groothuizen vindt zichzelf steeds weer opnieuw uit. Na een periode van rust kwam ze vorig jaar al voorzichtig terug. Ze viel acht kilo af en gaat er in het jaar waarin ze zestig wordt keihard tegenaan. Op televisie en met een theatershow en een boek. Nouveau sprak met haar.

Het is januari, de afvalmaand bij uitstek

Article continues after the ad

Wordt het diëten, sporten of een salonbehandeling? De A van afvallen grijnst ons weer tegemoet in januari, dus doken we in de allernieuwste trends mét effect. 

APK voor je relatie: Een nieuw huwelijk

In januari maken we de balans op, ook op relatiegebied. Psychotherapeut Esther Perel heeft verrassende inzichten over een verfrissende apk voor de liefde.

Begin bijvoorbeeld aan een tweede huwelijk met je partner. ‘Pas wanneer je opnieuw verbonden bent met jezelf, kun je weer kijken naar de ander.’  

Ter inspiratie: De 10 nieuwste reistrends

Shoppen in schitterend Kopenhagen, een verkwikkende fitcation of een dag dobberen in de spa met een theatershow toe? Het wordt hoe dan ook inpakken, want dit zijn de droombestemmingen voor 2019!

De 50+ fittrend van 2019: Krachttraining

Krachttrainen doet iets met je. Fysiek én mentaal. Dat weet wereldkampioen powerliften Ina Koolhaas Revers als geen ander. En je kunt er ook na je vijftigste nog mee beginnen. Aan Bregtje Knaap onthult Ina het geheim van haar ijzeren discipline. 

3 heerlijke recepten uit Sergio Herman's nieuwste boek

Topchef Sergio Herman zoekt het culinaire avontuur met restaurants als The Jane en Frites Ateliers. In Sergio’s smaakmakers brengt hij een ode aan zijn favoriete ingrediënten. 

Accessoires is de mode-kleuren van het moment

Zwart, wit en appeltjesgroen en lavendel zijn de kleuren van het moment. In nieuwste Nouveau vind je heel veel mode-inspiratie en accessoires. Op de wishlist!

Verder in de nieuwe Nouveau

Máxima's midi-mode, Hoofdredacteur Claudia Straatmans schrijft over wijnwandelen, je leest alles over ons nieuwe event: De Nouveau academy, kunst uit de Gouden eeuw van Rembrandt, fabulous fashion en veel cultuurtips om je jaar vol inspiratie en energie te beginnen.

Nu in de winkel. Veel leesplezier!

Wil jij, net als abonnees, Nouveau gewoon thuis in de bus ontvangen. Neem een abonnement.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in