Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michelinsterren op het menu: Zelf koken als een sterrenchef deze kerst

Wil je deze kerst en Oud & Nieuw écht iets bijzonders op tafel zetten? Een drie-Michelinsterrengerecht bijvoorbeeld? Dat kan! Toprestaurants De Leest, Parkheuvel, De Lindehof en De Librije bundelen hun krachten met een heuse foodbox. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een luxe kerstmenu, zi...

Michelinsterren op het menu: Zelf koken als een sterrenchef deze kerst

Wil je deze kerst en Oud & Nieuw écht iets bijzonders op tafel zetten? Een drie-Michelinsterrengerecht bijvoorbeeld? Dat kan! Toprestaurants De Leest, Parkheuvel, De Lindehof en De Librije bundelen hun krachten met een heuse foodbox.

Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een luxe kerstmenu, zitten erin (dus geen lange rijen bij de slager en visboer!).

Je hoeft de gerechten alleen nog even af te maken. Daar heb je ongeveer een minuut of 20 voor nodig. Dat betekent meer tijd met de familie en vrienden aan tafel!

in elke box zit een 4 gangen-menu met gerechten die een lust zijn voor het oog.

Je bestelt de 'signature' gerechten via www.cooklikeachef.nl. Ook voor de komende feestdagen kan je nog bestellen. Ze bezorgen op maandag 24, vrijdag 28 en maandag 31 december.

Maak zelf de gerechten van topchefs als Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer** en Erik van Loo**. 

Op de site staan handige instructiefilmpjes met alle tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het lijkt alsof Jonnie of Jacob Jan zelf bij je in de keuken heeft gestaan.

Nieuwsgierig? Dit is een voorbeeldmenu van Jonnie Boer van De Librije***

Rauw gemarineerde sabling met amandelsherry en maggiplant

*

Zeeduivel met gepofte aubergine en beurre blanc van gefermenteerd paprikasap

**

Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

***

Losgeslagen appeltaart

****

Nou, wij weten het wel! 

De boxen zijn verkrijgbaar vanaf € 64,50 per persoon. Maar dan heb je wel alles in huis voor een 4-gangen-diner. Als je wilt kan je er ook nog bijpassende wijnen bij bestellen. En er zijn trouwens ook vegetarische menu's beschikbaar.

Ook leuk: Je kan ook een CookLikeAChef-box als cadeaubon bestellen. Een leuk cadeautje voor onder de boom voor een culi-liefhebber!

www.cooklikeachef.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in