Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michelin 2019: Dit zijn 5 grote kanshebbers voor een ster

Culinair Nederland zit maandag 17 december op het púntje van hun stoel tijdens de uitreiking van de Michelinsterren voor 2019. Wie krijgt er één bij, wie verliest een ster en krijgen we er een driesterrenrestaurant bij? Vorig jaar haalde Manoir Restaurant Inter Scaldes hun derde ster en voegde zi...

Michelin 2019: Dit zijn 5 grote kanshebbers voor een ster

Culinair Nederland zit maandag 17 december op het púntje van hun stoel tijdens de uitreiking van de Michelinsterren voor 2019. Wie krijgt er één bij, wie verliest een ster en krijgen we er een driesterrenrestaurant bij?

Vorig jaar haalde Manoir Restaurant Inter Scaldes hun derde ster en voegde zich in het rijtje van restaurants op Neerlands' bodem met de hoogste haalbare score naast De Librije en De Leest.

Het ligt daardoor niet in de lijn der verwachting dat er dit jaar ergens weer een derde ster valt. De restaurantgids van de bandengigant is niet zo kwistig met de hoogste score, hoewel er meerder tweesterren restaurants al jaren aan de deur kloppen, dus wie weet?

5 restaurants die wij tippen voor een Michelinster

We zijn dól op goed eten en een ster is een welkome graadmeter. Hier 5 restaurants waar we het laatste jaar gegeten hebben die wat ons betreft een Michelinster verdienen.

1. De Loohoeve