Het is je misschien ontgaan nu Nederland niet meedoet, maar het WK voetbal is begonnen. Kyra Rutgers, die zelf een relatie met een voetbalcoach heeft, schreef een vermakelijk boek over hoe het er achter de schermen aan toegaat tussen die trainers, voetballers en de vrouwelijke aandacht daaromheen.

Als je zin hebt in een fijn en vermakelijk niets-aan-de-hand boek. Dan zit je bij Buitenspel gezet goed. Ideaal om even mee te ontspannen op vakantie!

Het verhaal:

Na een mislukt buitenlandavontuur in Engeland keren Olivia en haar man – voetbaltrainer Jay Bergkamp – terug naar Nederland. De verhuisdozen zijn nog niet uitgepakt of Jay komt met het bericht dat hem een contract is aangeboden op Cyprus. Wéér verhuizen dus.

Op het eiland raakt Olivia bevriend met drie voetbalvrouwen. Ogenschijnlijk lijken zij te genieten van de glitter en glamour die hun luxeleven met zich meebrengt. Niets blijkt minder waar!

Steeds meer realiseert Olivia zich dat ze is terechtgekomen in een schijnwereld. Donkere dagen getekend door relatiedrama’s, verboden romances en schandalen breken aan. Houdt háár prille huwelijk onder deze omstandigheden wél stand op het eiland van de liefde?

Rossana Kluivert over Buitenspel gezet: ‘Met veel dynamiek geschreven. Een aanrader!’

Ook leuk: Nouveau wordt in het boek een paar keer genoemd.

Bestel Buitenspel gezet (kan ook als E-book trouwens, dan hoef je er niet mee te slepen).

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Natúúrlijk worden we blij van de zon in een goed glas rosé of een fles bubbels bij het water. Maar we zijn ook al tijden op zoek naar een goed, alcoholvrij alternatief. Beter voor je lijf en vaak ook met wat minder suikers. Daardoor is een laag alcohol-promillage ook voor de calorieën interessant. Vandaar dat NoLo (No alcohol, Low alcohol) dé terrastrend van deze zomer is. En laat daar nou een heel lekker drankje bij passen.

Tess Posthumus is al jaren één van 's werelds beste bartenders en in haar cocktailbar Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam proef je 24 en 25 juli tussen 17:00 en 00:00 cocktails met de alcoholvrije 'spirit' Seedlip.

En behalve dat het lekker is, ziet de fles er ook prachtig uit, dat maakt het toch net iets aantrekkelijker. Tussen de gins en likeuren, slaat 'ie geen slecht figuur.

Je proeft smaken á la Gin & Tonic en een goede Manhattan, maar dan zonder alcohol. Dan is het ook geen probleem dat het op een doordeweekse avond is, want de volgende dag ben je weer zo fris als een hoentje.

We zijn benieuwd!

Beeld: Flying Dutchman Cocktails

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Eindelijk is het zover. Het briljante baken van stijl op de Amsterdamse Dam is weer open. Gassan werd helemaal gerenoveerd en het resultaat mag er zijn!

Om de heropening te vieren, is het heel deze week feest. En daar kan jij van profiteren.

Tot en met 24 juli kun je bij Gassan Dam Square gratis je juwelen laten schoonmaken. En als je wilt, kijken ze ook je horloge nog even na.

En als je er dan toch bent, vergaap je dan aan de nieuwe collecties en diamanten van onder andere Rolex, Chopard, Cartier en natuurlijk Gassan 121.

www.gassan.com

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in