Het is je misschien ontgaan nu Nederland niet meedoet, maar het WK voetbal is begonnen. Kyra Rutgers, die zelf een relatie met een voetbalcoach heeft, schreef een vermakelijk boek over hoe het er achter de schermen aan toegaat tussen die trainers, voetballers en de vrouwelijke aandacht daaromheen.

Als je zin hebt in een fijn en vermakelijk niets-aan-de-hand boek. Dan zit je bij Buitenspel gezet goed. Ideaal om even mee te ontspannen op vakantie!

Het verhaal:

Na een mislukt buitenlandavontuur in Engeland keren Olivia en haar man – voetbaltrainer Jay Bergkamp – terug naar Nederland. De verhuisdozen zijn nog niet uitgepakt of Jay komt met het bericht dat hem een contract is aangeboden op Cyprus. Wéér verhuizen dus.

Op het eiland raakt Olivia bevriend met drie voetbalvrouwen. Ogenschijnlijk lijken zij te genieten van de glitter en glamour die hun luxeleven met zich meebrengt. Niets blijkt minder waar!

Steeds meer realiseert Olivia zich dat ze is terechtgekomen in een schijnwereld. Donkere dagen getekend door relatiedrama’s, verboden romances en schandalen breken aan. Houdt háár prille huwelijk onder deze omstandigheden wél stand op het eiland van de liefde?

Rossana Kluivert over Buitenspel gezet: ‘Met veel dynamiek geschreven. Een aanrader!’

Ook leuk: Nouveau wordt in het boek een paar keer genoemd.

Bestel Buitenspel gezet (kan ook als E-book trouwens, dan hoef je er niet mee te slepen).

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

In de nacht van zaterdag op zondag (19 op 20 januari) is het weer Hotelnacht. En speciaal daarvoor ontwikkelde één van onze favoriete chefs Schilo van Coevorden de frikandel van onze dromen.

Tientallen hotels in Amsterdam openen 's nachts hun deuren. Tijdens deze editie werkt restaurant Taiko in het Conservatorium hotel samen met fast service formule FEBO. Ja, je leest het goed!

Tijdens Hotelnacht 2019 ben je welkom in Tunes Bar van Taiko. Er komt een échte FEBO-snackmuur in de bar waaruit je 22:00 tot 00:00 uur déze supersnacks kan halen: 

Wagyu burger met radicchio en echte FEBO-grilsaus op een vers sesambroodje.

En waar we voor gaan:

Een limited-edition Taiko x FEBO langoustine frikandel met groene curry, truffel, saffraan en chopped Ketel1 cubes. Daar zijn we even stil van...

Hangover brunch

's Nachts niet de gelegenheid gehad om langs Tunes Bar te komen? Geen zorgen, op zondag 20 januari ben welkom van 11:00 tot 13:00 uur in de Tunes bar voor de ultieme hangover brunch. Op het menu:

  • Ketel1 Bloody mary
  • Febo wagyu burger
  • Truffel en foie kroket

  • Eggs benedict
  • Oysters with mignotte
  • Salted caramel lava cake
  • Tropical fruit salad
  • Ketel1 Espresso martini

Gelukkig kun je er ook zonder hangover terecht!

Kijk op hotelnacht.nl voor wat er nog meer te doen is. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Je hebt 'm misschien al voorbij zien komen op social media: de Ten year challenge. Een foto van nu naast eentje van 10 jaar geleden. Soms zie je het verschil bijna niet en soms ook heel erg. Hier een paar leuke:

Kate Hudson, actrice en de dochter van Goldie Hawn, is weinig veranderd. Behalve het kapsel dan.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A decade and a buzz cut later 💇‍♀️ #10YearChallenge

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson) op

Jennifer Lopez was 10 jaar geleden zwanger. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge #challengeaccepted ♥️

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Ellen de Generes werd onlangs 60 en ziet er jonger uit dan 50, net zoals ze toen ze 50 werd, er jonger uitzag als 40.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge. I never realized how differently I hold my hand now.

Een bericht gedeeld door Ellen (@theellenshow) op

Linda doet ook mee.

Madonna lijkt weinig veranderd...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Actrice Jessica Biel (getrouwd met Justin Timberlake) ging van een blonde naar een meer natuurlijke coupe...

En we hebben er zelf ook maar even even eentje gemaakt van Koningin Máxima.

Beeld: ANP en Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in