Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ken je deze nog? Nouveau's Top 10 ééndagsvliegen

Ken je deze nog, nog, nog, nog? Deze zogenoemde one-hit-wonders staan in ons geheugen gegrift. Alleen hebben we na de succesnummers niet zo veel meer van de artiesten gehoord of ze leunen nog steeds zwaar op die ene nummer 1-hit met optredens in de kleinere zalen. Fris je geheugen maar weer even ...

Ken je deze nog? Nouveau's Top 10 ééndagsvliegen

Ken je deze nog, nog, nog, nog? Deze zogenoemde one-hit-wonders staan in ons geheugen gegrift. Alleen hebben we na de succesnummers niet zo veel meer van de artiesten gehoord of ze leunen nog steeds zwaar op die ene nummer 1-hit met optredens in de kleinere zalen. Fris je geheugen maar weer even op met onze Top 10 ééndagsvliegen.

10. Van McCoy - The Hustle

Het perfecte recept voor een One hit wonder: simple tekst + lekker deuntje. Dat zit bij The Hustle wel goed. Het bestaat uit niet meer dan 5 woorden die op verschillende manieren worden herhaald: Oh, do it, the hustle.

9. Pino d’Angio - Ma Quale Idea 

Deze Italodiscoplaat horen we graag voorbij komen. En als je denkt: waar ken ik dat deuntje verder nog van? De basslijn van dit nummer komt van "Ain't no stoppin' us now" van het Amerikaanse duo McFadden & Whitehead. Madison Avenue samplede op zijn beurt de basslijn van 'Ma Quale Idea' in het nummer 'Don't Call Me Baby'. 

8. 4 Non Blondes: What’s Up

De bedreadlock-te voorvrouw van de 4 Non Blondes deed met het refrein ook een duit in het zakje van liedjes die heel de dag in je hoofd blijven hangen…

Luisteren?

7. Something: Breakfast at Tiffany’s

Fijne meezinger hoor, hopen we allemaal niet eens deze zin te horen: And I said what about breakfast at Tiffany’s?

6. Alannah Myles: Black Velvet

Hoevaak we dit nummer wel niet in de auto een tikje harder hebben gezet om mee te brullen met Alannah.

5. Kris Kross: Jump

De hiphop-formatie van twee jonge jongens die hun kleren achterstevoren droegen, maakte een liedje met één van de meest catchy refreinen ooit. Spring nog even mee.

4. Kajagoogoo: Too Shy

Maak indruk bij Triviant of een pub-quiz door te weten dat  'Cause you're too shy shy. Hush hush, eye to eye’ van Kajagoogoo is. Misschien wel de band met de meest slechte kapsels ooit.