De Britse Vogue komt met een speciaal nummer waarvoor ze op de cover een icoon wisten te strikken: Jane Fonda.

Ons lichtende voorbeeld, de koningin aller rolmodellen, de altijd stylish Jane Fonda, die op haar 81e nog elke dag laat zien hoe we dat moeten aanpakken, die ageless lifestyle van haar, staat op de cover van de Britse Vogue. Het meinummer kreeg als thema The Non-Issue Issue, omdat ze vinden dat onze leeftijd niet langer een issue zou moeten zijn. Jane’s statement: “Het is belangrijk dat we begrijpen dat oudere vrouwen demografisch de snelst groeiende groep ter wereld zijn. Het is tijd om ons op waarde te schatten.” En zo is het.

Article continues after the ad

Stralend ouder

Ageless, dat is het woord dat ons hier bij Nouveau altijd inspireert. We hebben er zelfs een speciale chef voor, Wies Verbeek die álles wat met een beetje leuk ouder worden te maken heeft op de voet volgt en daar aanstekelijk over blogt: Wies goes ageless. Hoe meer aandacht voor inspirerende vrouwen die stralend ouder en wijzer worden, hoe beter, vinden wij. En gelukkig zijn we niet de enigen. 

En ja, we kijken nu al uit naar de cover met de nog net geen 80-jarige Lily Tomlin, haar hilarische tegenspeelster in de verrukkelijke Netflix-serie Grace & Frankie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in