Leeftijd is maar een getal. Dat bewijzen ook deze vijf beroemde vrouwen die er - ook al zijn ze de veertig ruim gepasseerd - er geweldig uitzien.

Geloof jij hun leeftijd?

1. Sharon Stone (60)

Sharon - Basic Instinct - Stone is zestig jaar, maar heeft het lijf van een dertiger. Hoe ze dat doet? Veel pilates (vier keer in de week), liters groene thee drinken, pure chocolade eten (yes!), zorgen voor een goede nachtrust en de actrice reinigt altijd haar gezicht.

 

It's so hot today! #summer16 #staycool

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone) op

 

2. Demi Moore (55)

Het lijkt wel alsof deze actrice in dertig jaar geen spat veranderd is. Nog steeds hetzelfde lijf, prachtig hoofd met haar en een fris gezicht. Haar geheim? Smeren, smeren en nog eens smeren met een goede crème. Daarnaast is ze vaak in de weer met dumbbells en houdt ze van hardlopen. 

3. Julianne Moore (57)

Julianne Moore wordt beschouwd als één van de mooiste actrices van dit moment. Dat begrijpen wij heel goed. Wat doet ze er allemaal voor om zo fris en fruitig te blijven?

Uit de zon

Ze verklapte onlangs in een interview een aantal geheimen: zo loopt ze altijd in de schaduw en nooit in de zon, doet ze drie keer per week aan yoga en doet de actrice aan paddleboarding, ook wel SUP (Stand Up Paddling) genoemd. Hierbij sta je op een board en peddel je over het water. 

4. Cate Blanchett (49)

Ook Cate Blanchett is goed geconserveerd, zoals men dat weleens zegt. Uiteraard moet ook zij er wat voor doen om er zo goed uit te zien. Allereerst haalt ook zij altijd, maar dan ook altijd haar make-up van het gezicht. Een goede reiniging is een must, zei ze in een interview met Allure.

Maskertje

Cate gebruikt ook vaak een masker voor haar gezicht. Omdat ze zoveel op reis is voor haar werk, doet ze dat zelfs - ondanks de gekke gezichten die ze krijgt - in het vliegtuig.

Verder eet ze alleen maar biologische producten en laat ze rood vlees aan zich voorbij gaan. Ook is Cate veel te vinden in de sportschool met een personal trainer.

 

???

Een bericht gedeeld door Cate Blanchett (@cateblanchett) op

5. Iman (62)

Uiteraard is hier ook sprake van goede genen, maar ook de weduwe van wijlen David Bowie houdt er verschillende (beauty)regimes op na om er zo uit te zien op haar leeftijd.

Zo doet het model aan pilates en yoga. Verder smeert ze twee keer per dag haar huid in met een goede crème (met hoge factor) en drinkt ze liters water.

 

Hiya weekend! #weekend

Een bericht gedeeld door IMAN (@the_real_iman) op

Bron: Allure/Telegraph Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

RTL Boulevard gezien? Daarin zag je dat Daphne Deckers het éérste exemplaar kreeg overhandigd van de nieuwe Nouveau. En er was taart natuurlijk, want Daphne is een kakelverse vijftiger sinds ze dit weekend Sarah zag. 

Het nieuwe gezicht van 50+

‘Hoe is het mogelijk dat de grootste bevolkingsgroep van Nederland zo goed als onzichtbaar is?’ vraagt Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans zich verwonderd af.

‘Vijftigplussers vormen een enorm invloedrijke groep en staan middenin het leven. In onze nieuwe AGELESS-editie krijgen ze een gezicht én de eer die hun toekomt.’

Gouden generatie

De vrouw die deze lichting het best vertegenwoordigt, is Daphne Deckers: ‘De verpersoonlijking van fit, sprankelend en inhoud met esprit. Op 10 november werd ze zelf vijftig jaar, als cadeau geven we haar de vrije hand als gasthoofdredacteur van de AGELESS-editie.’

In het blad laat Daphne zien dat de vijftiger van nu in niets lijkt op haar ouders op die leeftijd. Ze hebben veel aandacht voor gezond zijn en blijven, maken individualistische keuzes, ze gaan prat op uiterlijke verzorging en een eigen stijl, ze combineren werk, gezin en relaties met de nodige verplichtingen en ze gaan gemiddeld nog zeker dertig jaar mee.

Interview met Prinses Laurentien

Daphne gaat in gesprek met prinses Laurentien over hun gouden generatie, daarnaast komen in de AGELESS-editie bekende zestigers, zeventigers en tachtigers aan het woord over ‘jezelf leeftijdloos voelen’.

‘Ik ga proberen de komende vijftig jaar nieuwsgierig te blijven. Niet denken dat je het allemaal wel weet, er is altijd iets nieuws te leren.’

Relatiegeheimen met Richard

Ook bijzonder, Daphne verleidde haar man Richard Krajicek tot een bijzonder dubbelinterview in Nouveau's relatiegeheimen.

De nieuwste Nouveau ligt morgen al bij de abonnees op de mat. Wil je er voortaan ook als eerste bij zijn? Abonneer je dan hier

Vanaf donderdag ligt de Nouveau met Daphne Deckers als gasthoofdredacteur in de winkel. Komt dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Vandaag werd de allernieuwste Nouveau, met op de cover gasthoofdredacteur Daphne Deckers, officieel overhandigd aan deze ravissante vijftiger. Kijk vanavond om 18:30 naar RTL Boulevard!

Hoofdredacteur Claudia presenteerde een feestelijke taart met daarop de cover van Daphne die dit weekend 50 werd.

In RTL Boulevard vertelt ze vanavond álles over 50 worden, haar verjaardagsfeest, het bijzondere cadeau van Richard en het optreden van dochter Emma.

Natúúrlijk doet Daphne ook, letterlijk, een boekje open over deze speciale Nouveau waarin ze onder andere haar relatiegeheimen met Richard deelt, de mode showt en een uitzonderlijk gesprek heeft met generatiegenote Prinses Laurentien.

Kijken dus, vanavond, om 18:30, RTL 4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in