Leeftijd is maar een getal. Dat bewijzen ook deze vijf beroemde vrouwen die er - ook al zijn ze de veertig ruim gepasseerd - er geweldig uitzien.

Geloof jij hun leeftijd?

More content below the advertising

1. Sharon Stone (60)

Sharon - Basic Instinct - Stone is zestig jaar, maar heeft het lijf van een dertiger. Hoe ze dat doet? Veel pilates (vier keer in de week), liters groene thee drinken, pure chocolade eten (yes!), zorgen voor een goede nachtrust en de actrice reinigt altijd haar gezicht.

 

It's so hot today! #summer16 #staycool

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone) op

 

2. Demi Moore (55)

Het lijkt wel alsof deze actrice in dertig jaar geen spat veranderd is. Nog steeds hetzelfde lijf, prachtig hoofd met haar en een fris gezicht. Haar geheim? Smeren, smeren en nog eens smeren met een goede crème. Daarnaast is ze vaak in de weer met dumbbells en houdt ze van hardlopen. 

3. Julianne Moore (57)

Julianne Moore wordt beschouwd als één van de mooiste actrices van dit moment. Dat begrijpen wij heel goed. Wat doet ze er allemaal voor om zo fris en fruitig te blijven?

Uit de zon

Ze verklapte onlangs in een interview een aantal geheimen: zo loopt ze altijd in de schaduw en nooit in de zon, doet ze drie keer per week aan yoga en doet de actrice aan paddleboarding, ook wel SUP (Stand Up Paddling) genoemd. Hierbij sta je op een board en peddel je over het water. 

4. Cate Blanchett (49)

Ook Cate Blanchett is goed geconserveerd, zoals men dat weleens zegt. Uiteraard moet ook zij er wat voor doen om er zo goed uit te zien. Allereerst haalt ook zij altijd, maar dan ook altijd haar make-up van het gezicht. Een goede reiniging is een must, zei ze in een interview met Allure.

Maskertje

Cate gebruikt ook vaak een masker voor haar gezicht. Omdat ze zoveel op reis is voor haar werk, doet ze dat zelfs - ondanks de gekke gezichten die ze krijgt - in het vliegtuig.

Verder eet ze alleen maar biologische producten en laat ze rood vlees aan zich voorbij gaan. Ook is Cate veel te vinden in de sportschool met een personal trainer.

 

???

Een bericht gedeeld door Cate Blanchett (@cateblanchett) op

5. Iman (62)

Uiteraard is hier ook sprake van goede genen, maar ook de weduwe van wijlen David Bowie houdt er verschillende (beauty)regimes op na om er zo uit te zien op haar leeftijd.

Zo doet het model aan pilates en yoga. Verder smeert ze twee keer per dag haar huid in met een goede crème (met hoge factor) en drinkt ze liters water.

 

Hiya weekend! #weekend

Een bericht gedeeld door IMAN (@the_real_iman) op

Bron: Allure/Telegraph Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Één van Máxima's favoriete designers heeft zelf ook een lijstje favoriete vrouwen. In Nouveau vertelde hij honderduit over zijn moeder, oma en Madonna, maar er kwam nog iemand uit de hoge hoed: actrice Bianca Krijgsman, die op zondagavond weer te zien in haar glansrol van Nancy in De Luizenmoeder.

Claes: ‘Al heel vroeg ben ik verliefd geworden op het cabaret-duo Plien en Bianca. Ik keek altijd naar hun tv-shows en als ze optraden in de Kleine Komedie was ik de eerste die kaartjes kocht. Vrouwen die ik heel hoog had zitten. Pas later ontdekte ik dat Bianca ook in serieuze films speelt.

More content below the advertising

"Claes, ik heb een jurk nodig"

In 2014 nam ze out of the blue contact met mij op. “Hoi Claes, ik ben genomineerd voor een Emmy en ik heb een jurk nodig voor het festival. Ik vind je werk zo mooi, kunnen we praten?” Wat een eer, dat iemand die ik zo bewonder, mijn werk kent en het mooi vindt.

Dus ik zei: “Natuurlijk, kom maar langs.” 

Kers op de taart

Ik vind haar supergetalenteerd, heel grappig en – zoals bleek – ook nog eens heel aardig. Een couturestuk maken voor een écht mens, is sowieso iets anders dan voor modellen op de catwalk.

Bij de uitreiking van de Emmy was ik op zakenreis in Hongkong. Ik kreeg een app van haar: ”Claes, ik heb gewonnen!” Voor mij de kers op de taart, een heel dierbaar hoogtepunt in m’n carrière, omdat ik zo veel respect heb voor haar.’

Vanavond zie je Bianca Krijgsman weer in een héél andere outfit als Nancy in De Luizenmoeder.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Chantal Janzen wordt vandaag 40, dat vinden wij van Nouveau die stijlvolle 40+ vrouwen omarmen natuurlijk alleen maar topnieuws. Vriend Leco van Zadelhoff feliciteerde haar vanochtend al op ludieke wijze:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve @chantaljanzen.official .... van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! #loveyoutothemoonandback

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Nou, zo ziet deze stralende veertiger er voorlopig nog niet uit. Gefeliciteerd Chantal!

More content below the advertising

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in