Leeftijd is maar een getal. Dat bewijzen ook deze vijf beroemde vrouwen die er - ook al zijn ze de veertig ruim gepasseerd - er geweldig uitzien.

Geloof jij hun leeftijd?

1. Sharon Stone (60)

Sharon - Basic Instinct - Stone is zestig jaar, maar heeft het lijf van een dertiger. Hoe ze dat doet? Veel pilates (vier keer in de week), liters groene thee drinken, pure chocolade eten (yes!), zorgen voor een goede nachtrust en de actrice reinigt altijd haar gezicht.

 

It's so hot today! #summer16 #staycool

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone) op

 

Article continues after the ad

2. Demi Moore (55)

Het lijkt wel alsof deze actrice in dertig jaar geen spat veranderd is. Nog steeds hetzelfde lijf, prachtig hoofd met haar en een fris gezicht. Haar geheim? Smeren, smeren en nog eens smeren met een goede crème. Daarnaast is ze vaak in de weer met dumbbells en houdt ze van hardlopen. 

3. Julianne Moore (57)

Julianne Moore wordt beschouwd als één van de mooiste actrices van dit moment. Dat begrijpen wij heel goed. Wat doet ze er allemaal voor om zo fris en fruitig te blijven?

Uit de zon

Ze verklapte onlangs in een interview een aantal geheimen: zo loopt ze altijd in de schaduw en nooit in de zon, doet ze drie keer per week aan yoga en doet de actrice aan paddleboarding, ook wel SUP (Stand Up Paddling) genoemd. Hierbij sta je op een board en peddel je over het water. 

4. Cate Blanchett (49)

Ook Cate Blanchett is goed geconserveerd, zoals men dat weleens zegt. Uiteraard moet ook zij er wat voor doen om er zo goed uit te zien. Allereerst haalt ook zij altijd, maar dan ook altijd haar make-up van het gezicht. Een goede reiniging is een must, zei ze in een interview met Allure.

Maskertje

Cate gebruikt ook vaak een masker voor haar gezicht. Omdat ze zoveel op reis is voor haar werk, doet ze dat zelfs - ondanks de gekke gezichten die ze krijgt - in het vliegtuig.

Verder eet ze alleen maar biologische producten en laat ze rood vlees aan zich voorbij gaan. Ook is Cate veel te vinden in de sportschool met een personal trainer.

 

???

Een bericht gedeeld door Cate Blanchett (@cateblanchett) op

5. Iman (62)

Uiteraard is hier ook sprake van goede genen, maar ook de weduwe van wijlen David Bowie houdt er verschillende (beauty)regimes op na om er zo uit te zien op haar leeftijd.

Zo doet het model aan pilates en yoga. Verder smeert ze twee keer per dag haar huid in met een goede crème (met hoge factor) en drinkt ze liters water.

 

Hiya weekend! #weekend

Een bericht gedeeld door IMAN (@the_real_iman) op

Bron: Allure/Telegraph Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in