Leeftijd is maar een getal. Dat bewijzen ook deze vijf beroemde vrouwen die er - ook al zijn ze de veertig ruim gepasseerd - er geweldig uitzien.

Geloof jij hun leeftijd?

1. Sharon Stone (60)

Sharon - Basic Instinct - Stone is zestig jaar, maar heeft het lijf van een dertiger. Hoe ze dat doet? Veel pilates (vier keer in de week), liters groene thee drinken, pure chocolade eten (yes!), zorgen voor een goede nachtrust en de actrice reinigt altijd haar gezicht.

 

It's so hot today! #summer16 #staycool

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone) op

 

2. Demi Moore (55)

Het lijkt wel alsof deze actrice in dertig jaar geen spat veranderd is. Nog steeds hetzelfde lijf, prachtig hoofd met haar en een fris gezicht. Haar geheim? Smeren, smeren en nog eens smeren met een goede crème. Daarnaast is ze vaak in de weer met dumbbells en houdt ze van hardlopen. 

3. Julianne Moore (57)

Julianne Moore wordt beschouwd als één van de mooiste actrices van dit moment. Dat begrijpen wij heel goed. Wat doet ze er allemaal voor om zo fris en fruitig te blijven?

Uit de zon

Ze verklapte onlangs in een interview een aantal geheimen: zo loopt ze altijd in de schaduw en nooit in de zon, doet ze drie keer per week aan yoga en doet de actrice aan paddleboarding, ook wel SUP (Stand Up Paddling) genoemd. Hierbij sta je op een board en peddel je over het water. 

4. Cate Blanchett (49)

Ook Cate Blanchett is goed geconserveerd, zoals men dat weleens zegt. Uiteraard moet ook zij er wat voor doen om er zo goed uit te zien. Allereerst haalt ook zij altijd, maar dan ook altijd haar make-up van het gezicht. Een goede reiniging is een must, zei ze in een interview met Allure.

Maskertje

Cate gebruikt ook vaak een masker voor haar gezicht. Omdat ze zoveel op reis is voor haar werk, doet ze dat zelfs - ondanks de gekke gezichten die ze krijgt - in het vliegtuig.

Verder eet ze alleen maar biologische producten en laat ze rood vlees aan zich voorbij gaan. Ook is Cate veel te vinden in de sportschool met een personal trainer.

 

???

Een bericht gedeeld door Cate Blanchett (@cateblanchett) op

5. Iman (62)

Uiteraard is hier ook sprake van goede genen, maar ook de weduwe van wijlen David Bowie houdt er verschillende (beauty)regimes op na om er zo uit te zien op haar leeftijd.

Zo doet het model aan pilates en yoga. Verder smeert ze twee keer per dag haar huid in met een goede crème (met hoge factor) en drinkt ze liters water.

 

Hiya weekend! #weekend

Een bericht gedeeld door IMAN (@the_real_iman) op

Bron: Allure/Telegraph Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Ken je deze nog, nog, nog, nog? Deze zogenoemde one-hit-wonders staan in ons geheugen gegrift. Alleen hebben we na de succesnummers niet zo veel meer van de artiesten gehoord of ze leunen nog steeds zwaar op die ene nummer 1-hit met optredens in de kleinere zalen. Fris je geheugen maar weer even op met onze Top 10 ééndagsvliegen.

10. Van McCoy - The Hustle

Het perfecte recept voor een One hit wonder: simple tekst + lekker deuntje. Dat zit bij The Hustle wel goed. Het bestaat uit niet meer dan 5 woorden die op verschillende manieren worden herhaald: Oh, do it, the hustle.

9. Ten Sharp: You

De Nederlandse band scoorde geen nummer 1 hit in Nederland met You, maar is Scandinavië des te meer. Heerlijk nummer om in de auto mee te zingen.

8. 4 Non Blondes: What’s Up

De bedreadlock-te voorvrouw van de 4 Non Blondes deed met het refrein ook een duit in het zakje van liedjes die heel de dag in je hoofd blijven hangen…

Luisteren?

7. Something: Breakfast at Tiffany’s

Fijne meezinger hoor, hopen we allemaal niet eens deze zin te horen: And I said what about breakfast at Tiffany’s?

6. Alannah Myles: Black Velvet

Hoevaak we dit nummer wel niet in de auto een tikje harder hebben gezet om mee te brullen met Alannah.

5. Kris Kross: Jump

De hiphop-formatie van twee jonge jongens die hun kleren achterstevoren droegen, maakte een liedje met één van de meest catchy refreinen ooit. Spring nog even mee.

4. Kajagoogoo: Too Shy

Maak indruk bij Triviant of een pub-quiz door te weten dat  'Cause you're too shy shy. Hush hush, eye to eye’ van Kajagoogoo is. Misschien wel de band met de meest slechte kapsels ooit.

3. Eiffel 65:  Blue

I’m blue dabadeedabadaaa en zo verder. Bleef geheid heel de dag in je hoofd zitten als oorwurm. Misschien vandaag ook wel? ;-)

2. Soft Cell: Tainted Love

Als er één nummer is symbool staat voor de muziek in de Jaren ’80 is het deze wel met die zware elektronische synthesizer.

1. Bobby McFerrin: Don't worry, be happy

Kijk, hier worden we altijd zo vrolijk van. Bobby kan zich tot in de lengte der dagen verheugen op uitnodigingen voor alle jaren ’80 en ’90 feestjes. Hij is nu dirigent.

Dat was even een leuke trip down memory lane! We zijn wel benieuwd naar jouw favoriete ‘One hit wonder’? Deel het in de reacties hieronder!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

25 september zijn de meeste Nederlanders jarig. Wel zo’n 50.000 mensen. Bijzonder toch? Ken jij ook iemand die morgen jarig is? Wij hebben de perfecte cadeau-suggestie. Het is misschien een goed idee die jarige te attenderen op ‘kadoneren’. Oftewel; een kadoneerlijstje te maken.

Via kadoneren.nl kan je als jarige een donatie vragen voor kankeronderzoek. Je maakt heel gemakkelijk je eigen kadoneerpagina en die link deel je simpelweg met je familie, vrienden en volgers. Zij kunnen dan een donatie doen.

Goed doel

Dus dit jaar hoef je je hoofd niet te breken over wat je wilt hebben, omdat je alles toch al hebt en je hoeft ook niet bang te zijn dat je opgezadeld wordt met een vaas die je niet mooi vindt of een shawl waarvan je bij het uitpakken al weet dat je ‘m nóóóóóit gaat dragen.

In plaats daarvan steun je mensen die alles te verliezen hebben. Want laten we eerlijk zijn, voor kankerpatiënten is het minder vanzelfsprekend dat ze hun verjaardag kunnen vieren. Daar komt bij dat het een nobel gebaar is en je je voorraad karmapunten weer aanvult. Heel win-win!

Dus ben je binnenkort jarig of ken  je iemand die dat is: Ga naar kadoneren.nl en maak je eigen pagina aan.

We wensen je alvast een fijne verjaardag!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in