Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hét zomeritem dat iedere vrouw wil hebben

De uitvinding van de eeuw. Hét item dat ons door de zomer trekt. Geen wonder dat deze thigh bands razendsnel was uitverkocht… Zomer, jurkjes, rokken, heerlijk. Maar bij heel warm, plakkerig weer – het is een ongezellig, maar herkenbaar verhaal – schuren onze dijen tegen elkaar aan. Wat een rokje ...

Hét zomeritem dat iedere vrouw wil hebben

De uitvinding van de eeuw. Hét item dat ons door de zomer trekt. Geen wonder dat deze thigh bands razendsnel was uitverkocht…

Zomer, jurkjes, rokken, heerlijk. Maar bij heel warm, plakkerig weer – het is een ongezellig, maar herkenbaar verhaal – schuren onze dijen tegen elkaar aan. Wat een rokje dan weer oncomfortabel maakt.

Eureka!

Enter de dijenband. Online shop Pretty Little Things had onlangs thigh bands voor slechts acht pond: twee banden die om de bovenbenen worden geschoven, om zo irritatie te voorkomen. Een ware hype, ze waren meteen uitverkocht. ‘Lifesavers!’, ‘A dream come true!’, waren een paar van de uitzinnige reacties.

Denk je nu: 'Die moet ik hebben!', bij onder andere Caresse.nl vind je ze ook. Iets duurder, maar chiquer ook. Warm, plakkerig weer, wees welkom!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!