Vrijdag presenteert Yvette van Boven haar nieuwe servies en volgende week doet Miljuschka van Witzenhausen ook een duit in het zakje. Janny van der Heijden ging beide dames al voor met haar eigen schotels, kopjes en bordjes.

Het servies van Heel Holland Bakt-koningin Janny van der Heijden ligt al weer een tijdje in de winkel. Janny zag met het ontwerpen daarvan een droom in vervulling gaan.

More content below the advertising

Ze geeft een stevige knipoog naar het Delfts Blauw en de naam dekt precies de lading volgens Janny: “Niets mooier is dan met elkaar dierbare momenten te delen door samen iets te eten en te drinken."

Het servies van Janny van der Heijden heet Sharing Moments en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Nieuw servies van Miljuschka Witzenhausen

En vanaf 7 maart ligt daar nóg een nieuw servies bij de Bijenkorf. Miljuschka Witzenhausen presenteert dan haar eigen servieslijn. Dat belooft wat!

Bordjes van Van Boven

En dan kun je vanaf 1 maart ook nog vanaf de nieuwe Yvette van Boven-bordjes eten. Exclusief verkrijgbaar via &klevering.

Haar collectie bestaat uit twee lijnen. De eerste lijn is uitgevoerd in tijdloos porselein. Elk stuk is beschilderd met aquarel en inkt met de typische, vrolijke ‘van Boven illustraties’ van allerlei lente-en zomergroenten zoals radijs, tomaat, peultjes, courgette of bietjes. 

“Bij lekker eten hoort voor mij ook een leuk gedekte tafel, daar geniet ik iedere dag van,” zegt Yvette. En zo is dat!

Het lijkt dus wel alsof elke zichzelf respecterende culi BN'er een eigen servieslijn uitbrengt. Maar ze zijn ook wel mooi allemaal. Welke is jouw favoriet?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Deze foto van Karl met Choupette dateert uit 2015.

Van Choupette, de kat van de op 19 februari overleden mode-ontwerper Karl Lagerfeld, is vorige week een eigen collectie gelanceerd.

De collectie draagt de naam #RIPDaddy en wordt opgedragen aan Karl Lagerfeld en geeft met name de bijzondere band weer die hij met zijn poes had. Alle opbrengsten van deze limited edition-collectie gaan naar een asiel in Californië, zo meldt People Magazine.

More content below the advertising

Rouwende Choupette

Choupette's collectie bevat een unisex hoodie, een t-shirt voor mannen en een exemplaar voor vrouwen, een mok, een telefoonhoesje en een notitieboek. Alle items bevatten de beeltenis van de rouwende Choupette, zo vertelt Ashley Tschudin, die het social media-account van het dier beheert.
 


De hoodie uit de collectie van Choupette.

"Deze lijn is belangrijk, omdat er op deze manier iets terug gedaan kan worden voor dieren die wellicht minder fortuinlijk zijn dan Choupette. Zo hopen we geld in te zamelen voor de non-profit organisatie die al 40 jaar lang niets anders doet dan dieren helpen," aldus Ashley.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear Dahhhlings, Following the recent loss of Daddy, I went into mourning. While this has been a heartbreaking time, you've flooded my DM's with love and support. Reading each message, I found my voice again, inspiring me to put my best paw forward with the commemorative #RIPDaddy collection. A portion of the proceeds from select items will be donated to the @hwac. I chose this private non-profit organization because of their 40-year commitment to people helping animals and animals helping people. Located on 12 acres in Rancho Santa Fe, California, their nationally recognized Center provides a variety of services that benefit the community through educational and therapeutic programs for people, and humane care and adoption for animals. Together, we will persevere. I ask that all humans show their support by shopping the collection using my bio link. Then, wear & socially share the RIP Daddy collection, tagging moi and using the hashtag #RIPDaddy. With Love, Choupette's Diary

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

De items zijn verkrijgbaar in de webshop van Choupette. 

Bron: People Magazine
Beeld: AFP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in
 

Angela Groothuizen is een van de grappigste én schaamteloze 50+ BN’ers die we kennen. En dat bewijst ze maar weer eens met deze foto op Instagram.

"Zo zeg! Even een onderhoudsbeurt bij @esteworldnl voor de finale van @hollandsgottalent," zo schreef Nouveau's coverdame van januari op Instagram. 

More content below the advertising

De presentatrice en zangeres onderging een huidbehandeling die ze omschreef als #faceliftzondersnijden. 

 


Hulde voor deze 50+ vrouw!

Lees ook:  '20 minuten per dag buiten zijn maakt je gelukkiger'

Bron: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in