Vrijdag presenteert Yvette van Boven haar nieuwe servies en volgende week doet Miljuschka van Witzenhausen ook een duit in het zakje. Janny van der Heijden ging beide dames al voor met haar eigen schotels, kopjes en bordjes.

Het servies van Heel Holland Bakt-koningin Janny van der Heijden ligt al weer een tijdje in de winkel. Janny zag met het ontwerpen daarvan een droom in vervulling gaan.

Article continues after the ad

Ze geeft een stevige knipoog naar het Delfts Blauw en de naam dekt precies de lading volgens Janny: “Niets mooier is dan met elkaar dierbare momenten te delen door samen iets te eten en te drinken."

Het servies van Janny van der Heijden heet Sharing Moments en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Nieuw servies van Miljuschka Witzenhausen

En vanaf 7 maart ligt daar nóg een nieuw servies bij de Bijenkorf. Miljuschka Witzenhausen presenteert dan haar eigen servieslijn. Dat belooft wat!

Bordjes van Van Boven

En dan kun je vanaf 1 maart ook nog vanaf de nieuwe Yvette van Boven-bordjes eten. Exclusief verkrijgbaar via &klevering.

Haar collectie bestaat uit twee lijnen. De eerste lijn is uitgevoerd in tijdloos porselein. Elk stuk is beschilderd met aquarel en inkt met de typische, vrolijke ‘van Boven illustraties’ van allerlei lente-en zomergroenten zoals radijs, tomaat, peultjes, courgette of bietjes. 

“Bij lekker eten hoort voor mij ook een leuk gedekte tafel, daar geniet ik iedere dag van,” zegt Yvette. En zo is dat!

Het lijkt dus wel alsof elke zichzelf respecterende culi BN'er een eigen servieslijn uitbrengt. Maar ze zijn ook wel mooi allemaal. Welke is jouw favoriet?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in