Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heb je al eens zo'n schattig miniboeketje gemaakt?

Aan deze grappige bloementrend kun je makkelijk zelf meedoen!  Het begon als een grapje van een bloemist die van de overgebleven en afgevallen bloemen van die dag een snoezig miniatuurboeketje maakte en het op haar socials zetten. Binnen vierentwintig uur was de #tinybouquetchallenge een ding en ...

Heb je al eens zo'n schattig miniboeketje gemaakt?

Aan deze grappige bloementrend kun je makkelijk zelf meedoen! 

Het begon als een grapje van een bloemist die van de overgebleven en afgevallen bloemen van die dag een snoezig miniatuurboeketje maakte en het op haar socials zetten. Binnen vierentwintig uur was de #tinybouquetchallenge een ding en wedijverden collega's wereldwijd in ieniminie arrangementen, die op een handpalm moeten passen.

© Perivolarakis Costas

© Cityline Florist

Je maakt ze gemakkelijk zelf van de zijtakken die bij het schoonmaken van je snijbloemen sneuvelen en staan beeldig in een glas.

© Mooi Wat Bloemen Doen

De challenge is de overtreffende trap van de populaire ApéroFleurs trend in Frankrijk: ook kleine boeketjes, maar toch niet zo mini als die van de Tiny Bouquet Challenge. Hierbij nog wat inspiratie! 

© RusTic

(c) Corsage Auckland 

© Wild Floral Events

© IMTF Monterrey

© Bloemsierkunst Dorpmans

© Flowerhub

© Bloemisterij Halma

© Teunis Veenema

© Tatiana Kostyleva

© Bloemenwinkel De Iris  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in