Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goed cadeau: je favoriete designer op je bank

Soms zie je van die dingen waarvan je zou willen dat je ze zelf bedacht had. Deze kussens van oude shawls zijn zoiets. laat je favoriete of ietwat afgedragen shawl verwerken tot kussen en hij kan nog jaren mee. En, als je een shawl hebt die een bijzondere betekenis voor je heeft, kun je er op dez...

Goed cadeau: je favoriete designer op je bank

Soms zie je van die dingen waarvan je zou willen dat je ze zelf bedacht had. Deze kussens van oude shawls zijn zoiets. laat je favoriete of ietwat afgedragen shawl verwerken tot kussen en hij kan nog jaren mee. En, als je een shawl hebt die een bijzondere betekenis voor je heeft, kun je er op deze manier bijna elke dag naar kijken. Dat gezegd hebbende, ze zijn natuurlijk ook gewoon hartstikke mooi.

Heb jij ze ook? Van die prachtige designershawls die je zelden draagt? Of eigenlijk nooit meer, sinds je een nieuw exemplaar hebt waar je even helemaal weg van bent?

Sinds kort kun je bij Truville designs een kussen laten maken van je favoriete exemplaar.

Heb je liever een kant-en-klaar ‘designerkussen’ dan kan dat natuurlijk ook. Een ‘vintage’ Hermeskussen kost € 599,-. Een kussen van je eigen shawl heb je al vanaf € 250,-.

www.truvilledesign.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in