Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gillian Anderson speelt Margaret Thatcher in The Crown S4

Het derde seizoen van The Crown is nog niet eens te zien, maar de makers van de populaire Netflix-serie hebben wel een grote naam aangekondigd voor de rol van Iron lady Margaret Thatcher in het vierde seizoen van The Crown. Gillian Anderson maakt haar opwachting in het vierde seizoen. De 50-jarig...

Gillian Anderson speelt Margaret Thatcher in The Crown S4

Het derde seizoen van The Crown is nog niet eens te zien, maar de makers van de populaire Netflix-serie hebben wel een grote naam aangekondigd voor de rol van Iron lady Margaret Thatcher in het vierde seizoen van The Crown.

Gillian Anderson maakt haar opwachting in het vierde seizoen. De 50-jarige actrice, onder meer bekend van haar rol als Scully uit The X-Files, kruipt volgens Deadline in de huid van de voormalige Britse premier Margaret Thatcher.

Er is nog geen beeld van Anderson in haar rol als de Iron Lady, want de opnames beginnen pas deze zomer. We zijn benieuwd!

Het derde seizoen, dat naar verluidt later dit jaar uitkomt, is het eerste seizoen met een vernieuwde cast. Ieder seizoen belicht een periode van zo'n tien jaar en de cast van seizoen 1 en 2 ziet er te jong uit om geloofwaardig over te komen.

Anderson is momenteel te zien in een andere Netflix-serie: Sex Education.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in