Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gaga's joekel van een diamant en de genderneutrale jurk van Billy Porter, dit en meer in de Oscar-highlights

Voor heel Hollywood hét hoogtepunt van het jaar: de Oscars. Er gebeurde weer een hoop tijdens de 91ste editie waar de felbegeerde beeldjes werden uitgereikt in Los Angeles. Zo waren Lady Gaga die met Bradley Cooper zwijmelend een duet zong toch wel een hoogtepuntje.    Knoeperd van een diamant Ma...

Gaga's joekel van een diamant en de genderneutrale jurk van Billy Porter, dit en meer in de Oscar-highlights

Voor heel Hollywood hét hoogtepunt van het jaar: de Oscars. Er gebeurde weer een hoop tijdens de 91ste editie waar de felbegeerde beeldjes werden uitgereikt in Los Angeles.

Zo waren Lady Gaga die met Bradley Cooper zwijmelend een duet zong toch wel een hoogtepuntje. 

Knoeperd van een diamant

Maar er was veel meer. Zo viel niet alleen de gouden strot van Gaga op, maar ook haar sieraden zorgden voor wat open monden hier en daar. De zangeres droeg namelijk de wereldberoemde Breakfast at Tiffany's diamant die ooit gedragen werd door Audrey Hepburn.

Nieuw haar

Naast Gaga waren ook veel ogen gericht op Charlize Theron. De reden: de actrice verraste iedereen met een nieuwe coupe. Haar blonde lokken hebben plaatst gemaakt voor een korte donkere bob. 

Boos op z'n Spaans

De Oscars hadden dit jaar ook een politiek tintje. Zo kon Javier Bardem het niet laten om in zijn speech een sneer uit de delen aan president Trump en zijn beleid. De acteur is het absoluut niet eens met de grensmuur tussen de VS en Mexico die Trump wil laten bouwen. Javier viel de president aan in zijn moedertaal Spaans.  

Opvallende verschijning

Wat ook opviel was de outfit van entertainer Billy Porter. Hij koos ervoor om in een genderneutrale zwarte jurk te verschijnen. Christian Siriano kroop achter de tekentafel voor dit ontwerp. "Met mijn kledingkeuzes wil ik mensen hun denken uitdagen. Want wat betekent mannelijkheid?"