Voor heel Hollywood hét hoogtepunt van het jaar: de Oscars. Er gebeurde weer een hoop tijdens de 91ste editie waar de felbegeerde beeldjes werden uitgereikt in Los Angeles.

Zo waren Lady Gaga die met Bradley Cooper zwijmelend een duet zong toch wel een hoogtepuntje. 

More content below the advertising

 

Knoeperd van een diamant

Maar er was veel meer. Zo viel niet alleen de gouden strot van Gaga op, maar ook haar sieraden zorgden voor wat open monden hier en daar. De zangeres droeg namelijk de wereldberoemde Breakfast at Tiffany's diamant die ooit gedragen werd door Audrey Hepburn.

Nieuw haar

Naast Gaga waren ook veel ogen gericht op Charlize Theron. De reden: de actrice verraste iedereen met een nieuwe coupe. Haar blonde lokken hebben plaatst gemaakt voor een korte donkere bob. 

Boos op z'n Spaans

De Oscars hadden dit jaar ook een politiek tintje. Zo kon Javier Bardem het niet laten om in zijn speech een sneer uit de delen aan president Trump en zijn beleid. De acteur is het absoluut niet eens met de grensmuur tussen de VS en Mexico die Trump wil laten bouwen. Javier viel de president aan in zijn moedertaal Spaans.  

Opvallende verschijning

Wat ook opviel was de outfit van entertainer Billy Porter. Hij koos ervoor om in een genderneutrale zwarte jurk te verschijnen. Christian Siriano kroop achter de tekentafel voor dit ontwerp. "Met mijn kledingkeuzes wil ik mensen hun denken uitdagen. Want wat betekent mannelijkheid?"

Knal van een opening

De Oscars werden muziek geopend door Queen en Adam Lambert. Iedereen zat meteen op het puntje van de stoel. Want wat was dat steengoed.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Deze foto van Karl met Choupette dateert uit 2015.

Van Choupette, de kat van de op 19 februari overleden mode-ontwerper Karl Lagerfeld, is vorige week een eigen collectie gelanceerd.

De collectie draagt de naam #RIPDaddy en wordt opgedragen aan Karl Lagerfeld en geeft met name de bijzondere band weer die hij met zijn poes had. Alle opbrengsten van deze limited edition-collectie gaan naar een asiel in Californië, zo meldt People Magazine.

More content below the advertising

Rouwende Choupette

Choupette's collectie bevat een unisex hoodie, een t-shirt voor mannen en een exemplaar voor vrouwen, een mok, een telefoonhoesje en een notitieboek. Alle items bevatten de beeltenis van de rouwende Choupette, zo vertelt Ashley Tschudin, die het social media-account van het dier beheert.
 


De hoodie uit de collectie van Choupette.

"Deze lijn is belangrijk, omdat er op deze manier iets terug gedaan kan worden voor dieren die wellicht minder fortuinlijk zijn dan Choupette. Zo hopen we geld in te zamelen voor de non-profit organisatie die al 40 jaar lang niets anders doet dan dieren helpen," aldus Ashley.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear Dahhhlings, Following the recent loss of Daddy, I went into mourning. While this has been a heartbreaking time, you've flooded my DM's with love and support. Reading each message, I found my voice again, inspiring me to put my best paw forward with the commemorative #RIPDaddy collection. A portion of the proceeds from select items will be donated to the @hwac. I chose this private non-profit organization because of their 40-year commitment to people helping animals and animals helping people. Located on 12 acres in Rancho Santa Fe, California, their nationally recognized Center provides a variety of services that benefit the community through educational and therapeutic programs for people, and humane care and adoption for animals. Together, we will persevere. I ask that all humans show their support by shopping the collection using my bio link. Then, wear & socially share the RIP Daddy collection, tagging moi and using the hashtag #RIPDaddy. With Love, Choupette's Diary

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

De items zijn verkrijgbaar in de webshop van Choupette. 

Bron: People Magazine
Beeld: AFP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in
 

Angela Groothuizen is een van de grappigste én schaamteloze 50+ BN’ers die we kennen. En dat bewijst ze maar weer eens met deze foto op Instagram.

"Zo zeg! Even een onderhoudsbeurt bij @esteworldnl voor de finale van @hollandsgottalent," zo schreef Nouveau's coverdame van januari op Instagram. 

More content below the advertising

De presentatrice en zangeres onderging een huidbehandeling die ze omschreef als #faceliftzondersnijden. 

 


Hulde voor deze 50+ vrouw!

Lees ook:  '20 minuten per dag buiten zijn maakt je gelukkiger'

Bron: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in