Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Einde van het koude voeten tijdperk!

Om nou steeds weer je nepbontlaarsjes aan te trekken, wordt ook zo lomp. Bovendien blijven je voeten prima warm in je leuke schoenen. Kwestie van de juiste zool… Wat hebben onze voeten het ijskoud te verduren, deze periode. Een goede zool in je schoen is dan het halve, of misschien zelfs wel het ...

Einde van het koude voeten tijdperk!

Om nou steeds weer je nepbontlaarsjes aan te trekken, wordt ook zo lomp. Bovendien blijven je voeten prima warm in je leuke schoenen. Kwestie van de juiste zool…

Wat hebben onze voeten het ijskoud te verduren, deze periode. Een goede zool in je schoen is dan het halve, of misschien zelfs wel het hele, werk als het op warme voeten aankomt. Die knip-en-plaats je gewoon zelf van het juiste materiaal.

Wat dat is?
Een oude wollen trui! Leg de zooltjes uit je schoenen op de trui en knip de vorm uit. Wollen zolen weer in je schoenen en… heerlijk warm.
Wat ook werkt is het zonnescherm dat je voor de voorruit van de auto plaatst. Knip ook daar twee zooltjes uit en plaats ze ónder de zooltjes die in je schoen zitten.
Fijn warm weekend!

Bron Libelle tv, beeld: iStock