Een foto van het meisje dat gebiologeerd naar het portret van Michelle Obama staart ging viral en bleef ook bij Michelle zelf niet onopgemerkt. Ze nodigde de kleine Parker thuis uit…

De portretten van beide Obama’s werden vorige maand onthuld in de Smithsonian National Portret Gallery in Washington. Mini-bezoeker Parker Curry was blijkbaar zo onder de indruk dat ze haar ogen niet van het schilderij kon afhouden. Dat leverde een mooi plaatje op dat viral ging.

 

@cnnpolitics: ⠀ "Two-year-old Parker Curry was so awestruck by the towering portrait of Michelle Obama that every time her mother would try to get her to turn around to take a picture, she would not stop staring at it.⠀ “In further discussion with (Parker) yesterday and today, I realized that she believes Michelle Obama is a queen, and she wants to be a queen as well ...," her mother, Jessica Curry, told CNN on Saturday. "As a female and as a girl of color, It's really important that I show her people who look like her that are doing amazing things and are making history so that she knows she can do it."⠀ The image of little Parker was captured by Ben Hines of North Carolina, who took a trip to the National Portrait Galley with his mother Donna, when he spotted a little girl in a pink coat entranced by the dramatic image of the former first lady. He posted the picture on his Facebook page and it quickly went viral.⠀ ? Ben Hines/Jessica Curry⠀ For more ? link in profile⠀ #littlegirl #michelleobama #nationalportraitgallery #michelleobamaportrait #washingtondc #politics #amysherald #art #cnn"

Een bericht gedeeld door Barack Obama Fanpage (@the_obamas_) op

Op visite

Reden voor Michelle Obama om het kleine meisje afgelopen week bij haar uit te nodigen. Dat bezoek was goed voor een prachtig filmpje en lieve woorden…‘Parker, ik ben zo blij dat ik de kans had je vandaag te ontmoeten (en voor het dansfeestje). Blijf groots dromen, misschien kijk ik op een dag dan trots naar jouw portret.’

Netflix

Volgens The New York Times zijn de Obama’s overigens in gesprek met Neflix om een serie te gaan maken waarin ze samen inspirerende verhalen gaan vertellen. Een gegarandeerd succes, lijkt ons. We wachten af...

Beeld: Gettty Images

 

 

Het internet helpt mee om dit verliefde stelletje te vinden. Een fotograaf legde het bijzondere (en prachtige) moment vast, maar kon ze daarna niet meer vinden.

Matthew Dippel was natuurfoto’s aan het schieten in bij Taft Point in het Yosemite National Park in Californië, toen het koppel ineens in beeld kwam. Toen de man op één knie ging zitten, bedacht de fotograaf zich niet en legde het bijzondere moment vast.

"Er werd daarna veel geknuffeld en gekust, dus ik neem aan dat ze 'ja' heeft gezegd," zei hij tegen CNN die het verhaal ook oppikte.

Hij rende naar de plek waar hij het stel gezien had (ongeveer twee minuten), maar de twee waren al verdwenen. Ook andere bezoekers van het park hebben zie niet meer gezien. Dus schakelde Matthew Twitter in met deze oproep:

Inmiddels is het bericht meer dan 100.000 gedeeld, maar het verliefde setje heeft zich nog niet gemeld. Toch jammer, van zo’n prachtplaatje!

Bron: NU.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het was heerlijk zonnig afgelopen weken, maar de herfst dient zich nu toch echt aan. We kunnen onze warme kleren weer tevoorschijn halen. Maar om nou te zeggen dat die fris en fruitig ruiken... nou nee.

Dan maar alles wassen? Dat is gelukkig niet nodig. Die muffe geur haal je er in mum van tijd uit. En je raadt nooit waarmee. 

Daar proosten we op

Geloof het of niet: er komt drank aan te pas. Om je kleding op te frissen, heb je een plantenspuit en wodka nodig. Omdat je het niet drinkt (nee echt niet), maar op je kleding spuit, is een goedkoop huismerk voldoende.

Lees ook: Kriebelende wollen trui? Zo zit-ie weer zalig!

Snel en safe schoon

Waarom het werkt? De alcohol doodt alle bacteriën die luchtjes met zich meebrengen, maar laat daarna geen dranklucht achter. Wol, katoen en polyester zijn veilig om te bespuiten. Wees voorzichtig met dure materialen als zijde en leer.

Bron: Libelle.nl. Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

​​​​​​​