Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is het nieuwste juweeltje in Maastricht

Wij zijn dól op Maastricht, de bekende westkant van de stad en het opkomende Wyck, het bruist. En bij die fijne energie horen nieuwe winkels en daardoor ook een goede reden om weer eens te gaan, want Maastricht krijgt er weer een páreltje bij. Schaap en Citroen Juweliers heeft zojuist hun fonkeln...

Dit is het nieuwste juweeltje in Maastricht

Wij zijn dól op Maastricht, de bekende westkant van de stad en het opkomende Wyck, het bruist. En bij die fijne energie horen nieuwe winkels en daardoor ook een goede reden om weer eens te gaan, want Maastricht krijgt er weer een páreltje bij.

Schaap en Citroen Juweliers heeft zojuist hun fonkelnieuwe vestiging geopend aan de Brugstraat 35, midden in het centrum van de stad. 40 Jaar was de juwelier verdwenen uit het Maastrichtse straatbeeld, maar ze zijn er weer en dat is een weelde.

Als fonkelend baken van licht op de historische hoek kunnen wij onze lol weer op met alle mooie juwelen en horloges. Fijn!

Lees ook: De leukste hotspots in Maastricht volgens insiders

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in