Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is de #1 lovesong van dit jaar

Op Valentijnsdag wordt traditioneel de Valentijn Top 101 gedraaid op de radio. De artiest die dit jaar op 1 staat, stond daar vorig jaar ook, maar met een ander liedje... De hitsingle Perfect van Ed Sheeran is door luisteraars van Sky Radio tot populairste lovesong verkozen. De Britse singer-song...

Dít is de #1 lovesong van dit jaar

Op Valentijnsdag wordt traditioneel de Valentijn Top 101 gedraaid op de radio. De artiest die dit jaar op 1 staat, stond daar vorig jaar ook, maar met een ander liedje...

De hitsingle Perfect van Ed Sheeran is door luisteraars van Sky Radio tot populairste lovesong verkozen. De Britse singer-songwriter heeft daarmee voor het tweede jaar op rij de nummer 1 in de Valentijn Top 101 in handen. Vorig jaar leidde hij met Shape Of You.

Sheeran is sowieso populair bij de luisteraars van de zender. Naast Shape Of You, waarmee hij zakt naar plaats dertien, heeft de zanger nog vier noteringen op zak met Galway Girl (33), Thinking Out Loud (45), Photograph (68) en Give Me Love (88). Ook Adele is met zes noteringen goed vertegenwoordigd. Haar hoogste notering is Make You Feel My Love op zes.

De top drie van de Valentijn Top 101, die op Valentijnsdag wordt uitgezonden, bestaat verder uit Bruno Mars met Marry You en Just Give Me A Reason van Pink.

Hier het heerlijke zwijmelnummer van Ed:

Bron: ANP