Op Valentijnsdag wordt traditioneel de Valentijn Top 101 gedraaid op de radio. De artiest die dit jaar op 1 staat, stond daar vorig jaar ook, maar met een ander liedje...

De hitsingle Perfect van Ed Sheeran is door luisteraars van Sky Radio tot populairste lovesong verkozen. De Britse singer-songwriter heeft daarmee voor het tweede jaar op rij de nummer 1 in de Valentijn Top 101 in handen. Vorig jaar leidde hij met Shape Of You.

Sheeran is sowieso populair bij de luisteraars van de zender. Naast Shape Of You, waarmee hij zakt naar plaats dertien, heeft de zanger nog vier noteringen op zak met Galway Girl (33), Thinking Out Loud (45), Photograph (68) en Give Me Love (88). Ook Adele is met zes noteringen goed vertegenwoordigd. Haar hoogste notering is Make You Feel My Love op zes.

De top drie van de Valentijn Top 101, die op Valentijnsdag wordt uitgezonden, bestaat verder uit Bruno Mars met Marry You en Just Give Me A Reason van Pink.

Hier het heerlijke zwijmelnummer van Ed:

Bron: ANP

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.