Maria Goos gaat in gesprek met Femke Halsema, we lezen hoe Henk Poort meteen als een blok voor zijn Marjolein viel, Wies duikt in de hormoondiscussie, De beste restaurants in de sneeuw, Last-minute Ski-tips van de redactie, Romantische mode en véél meer.

Je vindt in de tweede Nouveau van 2018 veel over de liefde! Voor je partner (valentijnscadeaus, romantische mode), maar ook voor jezelf! Word (weer) verliefd op het leven met vijf tips om daar optimaal van te genieten. Ook fijn: in ageless beauty krijg je tips om in 10 minuten 10 jaar van je uiterlijk af te snoepen.

Lees over de romantische verliefdheid van Henk Poort en Marjolein Keuning (hij wist het meteen... zij niet)

Leuke last-minute sneeuwtips van de redactie:

Heerlijk lezen over het leven van één van de beroemdste sopranen ter wereld:

En verrassende reisinspiratie: Texas!

Nouveau ligt nú in de winkel! Wil je liever dat Nouveau elke maand op je automatisch op je deurmat valt? Word dan abonnee

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.