Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De modestunt van Kiki Niesten

Kiki Niesten, dé high-end modewinkel in Maastricht, is een wel heel bijzondere samenwerking aangegaan. Gaat dat zien! Nou vooruit, het oorspronkelijke idee voor deze stunt ligt bij de Nederlandse modeontwerpers Francisco van Benthum en Alexander van Slobbe. Met hun nieuwe label HACKED by_ willen ...

 De modestunt van Kiki Niesten

Kiki Niesten, dé high-end modewinkel in Maastricht, is een wel heel bijzondere samenwerking aangegaan. Gaat dat zien!

Nou vooruit, het oorspronkelijke idee voor deze stunt ligt bij de Nederlandse modeontwerpers Francisco van Benthum en Alexander van Slobbe. Met hun nieuwe label HACKED by_ willen ze een statement maken tegen de fast fashionindustrie, door overtollige kledingstukken van grote ketens te gebruiken als basis voor hun eigen ontwerpen. Nieuwsgierig naar wat de heren met háár collectiestukken zouden doen, vroeg Kiki Niesten ze om vijftig van haar Céline’s, Prada’s, Marni’s en andere designerpieces te ‘hacken’. Met een fantastisch resultaat.
De lancering van de Kiki Niesten HACKED by_ is vandaag in haar geweldige winkel aan de Stokstraat in Maastricht in het bijzijn van de heren ontwerpers. Nog geen plannen voor vandaag? Hup, op een drafje naar Maastricht! (Later kan ook hoor, de collectie blijft in de winkel te koop.)