Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Amandelbloesem van Van Gogh is overal (en práchtig)

Sinds de tentoonstelling Van Gogh & Japan de Amandelbloesem van Van Gogh weer onder de aandacht bracht, is de print bijna niet weg te denken uit het straatbeeld. Hier de 6 opvallendste items met de prachtige print: Zo hangt 'ie in het museum: Travelling Heel handig, want zo herken je je koffer me...

De Amandelbloesem van Van Gogh is overal (en práchtig)

Sinds de tentoonstelling Van Gogh & Japan de Amandelbloesem van Van Gogh weer onder de aandacht bracht, is de print bijna niet weg te denken uit het straatbeeld. Hier de 6 opvallendste items met de prachtige print:

Zo hangt 'ie in het museum:

Travelling

Heel handig, want zo herken je je koffer meteen. En hij is nog licht ook (2,5 kg dus meer gewicht voor souvenirs en kleding!). Travelling in style!

Samsonite, € 445,-. www.samsonite.nl

Dancing in the rain

Geeft tóch nog wat zonnigs als het met bakken uit de hemel komt, want die hemelse kleur doet denken aan zonniger tijden. Stormbestendige paraplu met aerodynamische vorm.

€ 99,95 bij www.senz.nl

Reading

Door de felle print, vind je 'm altijd snel en het staat nog vrolijk ook. Deze leesbril is verkrijgbaar in diverse sterktes.

€ 9,95

Training

Vers van de pers, vanaf vandaag in de winkel: De iconische Vans Classics met verschillende prints van Van Gogh. Hebben!

www.vans.nl

Walking

Korte regenlaarsjes met de bekende print van Van Gogh. Ook leuk als het niet regent!

Linkkens, € 99,95. www.linkkens.nl

Sleeping

Echt een eyecatcher in je slaapkamer. Dit heerlijke dekbedovertrek van 100% katoen.

Zavelo, vanaf € 69,95.

Afternoon Tea

Herinner je je deze nog? De práchtige Afternoon Tea van het Conservatorium Hotel geïnspireerd op Van Gogh & Japan. Smullen!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in