Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanels vernieuwde boutique is een droom

Deze week heropende modehuis Chanel haar boutique in de Amsterdamse PC Hooftstraat. Alsof je een droom binnenwandelt… In het twee verdiepingen tellende pand (ze staan met een indrukwekkende marmeren trap met elkaar in verbinding) staan alle creaties die Karl Lagerfeld voor Chanel ontwierp uitgest...

Chanels vernieuwde boutique is een droom

Deze week heropende modehuis Chanel haar boutique in de Amsterdamse PC Hooftstraat. Alsof je een droom binnenwandelt…

In het twee verdiepingen tellende pand (ze staan met een indrukwekkende marmeren trap met elkaar in verbinding) staan alle creaties die Karl Lagerfeld voor Chanel ontwierp uitgestald: ready to wear fashion, schoenen, handtassen, accessoires als sjaals en brillen, en een selectie fijne juwelen en horloges.

Coco's favorieten

De befaamde New Yorkse architect Peter Marino drukte zijn stempel op het interieur, met het appartement van Mademoiselle Chanel als inspiratiebron.

Dat betekent contrasterende materialen als zacht goud metaal, marmer, glas en lak, tegen luxe handgemaakte muurbekleding, zijden en geweven wollen vloerkleden, iconische tweed meubels (Coco hield van tweed) en kunst.

Kortom, een prachtige, elegante omgeving waar je een onvergetelijke winkelervaring gaat beleven. Afijn, oordeel zelf maar. Wanneer gaan we?

Beeld: Chanel.