Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bijzondere liefde: Emmanuel en Brigitte Macron

De Franse president Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte Macron zijn een benijdenswaardig knap duo. Voor de camera’s én daarachter, want ook als ze zich ongezien wanen, oogt het stel nog heel verliefd. Vind de man die je aankijkt zoals de manier waarop Emmanuel naar Brigitte Macron kijkt. Ze he...

Bijzondere liefde: Emmanuel en Brigitte Macron

De Franse president Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte Macron zijn een benijdenswaardig knap duo. Voor de camera’s én daarachter, want ook als ze zich ongezien wanen, oogt het stel nog heel verliefd. Vind de man die je aankijkt zoals de manier waarop Emmanuel naar Brigitte Macron kijkt.

Ze hebben dan ook, voor hun  bruiloft in 2007, heel wat barricades geslecht. Inmiddels zijn ze 23 jaar samen, waarvan 11 getrouwd. Een snelle rekensom leert dat Emmanuel 17 jaar was toen hun affaire begon, terwijl Brigitte toen 42 was.

Ze ontmoeten elkaar in 1993 als de jonge Emmanuel op school in een toneelstuk speelt. Lerares Brigitte Lauziere begeleidt de productie en is daarnaast ook leraar Frans. De rest is geschiedenis.

Scroll door de foto's voor een piepjonge Emmanuel en bij Brigitte in de klas.